Gratis consultafspraak injectables   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De CO2 laserbehandeling van Corine

Laser & IPL behandelingen behandeld door

Na een CO2 laserbehandeling door Stephanie Waterval-Bukkems heeft Corine haar frisse uitstraling terug.

Corine (56): “Sinds 7 jaar kom ik al voor cosmetische behandelingen bij Velthuis kliniek. Ooit gaf ze me al het advies om een fractionele CO2 Laserbehandeling te doen. Ik heb veel in het buitenland gewoond en mede daardoor veel zonschade opgelopen. Maar wanneer laat je dat doen? Je weet dat je er na die behandeling een tijdje niet uitziet…

Als ik in de spiegel keek, stoorde ik me steeds meer aan dingen die met andere cosmetische behandelingen niet te verhelpen waren. Ik had vrij diepe rimpels boven mijn lip, pigmentvlekken, mijn huid was echt verouderd. Je kunt het deels wel wegwerken met make-up, maar op een gegeven moment heb ik de beslissing genomen: ik ga die laserbehandeling aan.

Ik ben toen een heel fijn traject ingegaan en de arts heeft me goed voorbereid. Ik kreeg een heldere uitleg over wat de behandeling inhield en welke resultaten ik mocht verwachten. De behandeling was pittig en je moet er echt de tijd voor nemen. Ik heb me twee weken opgesloten, want na de behandeling ontstaan er korstjes op je gezicht. Die eerste dagen zie je er niet uit. Vlak na de behandeling heb ik wel gedacht: komt dit ooit nog goed? Maar er werd gezegd dat ik daarop kon vertrouwen, dus dat heb ik gedaan.

Gaandeweg zie je een nieuw huidje terugkomen. De eerste tijd had ik nog wat last van roodheid, maar ook dat trekt weg. Na een maand was ik helemaal blij: de rimpels boven mijn lip, de fijne lijntjes, de pigmentvlekjes: het was aanzienlijk verminderd. Je krijgt een huid terug die je lang niet meer hebt gezien.  

Als je me nu zou vragen: zou je het nog een keer doen? Dan zeg ik: ja, ik zou het zo weer doen. Ik zag eerst een wat oudere vrouw in de spiegel, maar nu heb ik weer een frisse uitstraling. Mensen zeggen ook: wat zie je er goed uit. Ik ben 56 en hoef er niet meer uit te zien als 30. Hier en daar een lijntje, dat is helemaal niet erg. Maar dat je uitstraling verbetert, dat doet wat met je zelfvertrouwen. Ik kijk nu vrolijker naar mezelf in de spiegel.”

"Ik kijk nu vrolijker naar mezelf in de spiegel"

Bel 088 - 7785201