Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De TCA peeling van Nieke

Medium peelings behandeld door Ineke Heijneman

Op je trouwfoto’s wil je geen storende pigmentvlekken zien – dus kwam Nieke langs voor een TCA peeling.

Nieke (68): “Ik had behoorlijk wat pigmentvlekken in mijn gezicht. Het stoorde me al een tijdje; de vlekjes waren echt overheersend en in de zon werd het alleen maar erger. Toen ik na een vakantie met mijn kleinkind de foto’s terugzag, dacht ik: het is echt erg. Ik ga niet meer wachten, ik laat er iets aan doen. Helemaal omdat ik binnenkort opnieuw zou gaan trouwen…

Ik kom zelf uit de medische wereld, dus ik kijk altijd goed waar ik het beste terecht kan. Wie doet wat waar? Bij Velthuis kliniek is er in ieder geval medische knowhow aanwezig. Daarom ben ik niet naar een gewoon instituut gegaan. Ik heb aan huidtherapeute Ineke Heijneman gevraagd wat er mogelijk was en zij stelde een TCA peeling voor. Ik zou vier keer moeten terugkomen, in totaal ben je wel twee maanden kwijt. Maar we zaten nog ruim voor de trouwdatum, dus ik heb besloten het te doen.

Bij de eerste behandeling dacht ik: is dit alles? De eerste keer moet ze toch even kijken hoe de huid reageert. Maar de tweede keer, poeh, dat was goed te voelen. Na de behandeling voelt je huid alsof je wat gedronken hebt, een beetje verhit. Na een paar dagen begint je gezicht te vervellen. Daar heb ik verder geen last van gehad, het is alleen cosmetisch minder fraai. Maar ik ben er niet voor thuis gebleven. Ik kan me voorstellen dat mensen die in een representatieve functie werken een paar dagen vrij nemen, maar ik ben bijvoorbeeld gewoon naar een opera geweest.

Het resultaat na vier behandelingen is fantastisch: de grote, storende vlekken die er jaren hebben gezeten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Het blijkt een hele makkelijke ingreep te zijn om van die pigmentvlekken af te komen. Je hele uitstraling wordt frisser, je vale teint verandert in fris roze. Alleen op mijn neus had ik nog een paar vlekjes die niet weg waren, die heeft Ineke nog met de CO2 laser nabehandeld.

Mijn man vond het resultaat echt prachtig. De foto’s van de bruiloft krijgen we binnenkort, maar ik heb wel al een paar kiekjes gezien. En daar ben ik heel blij mee! Ik heb helemaal geen spijt en durf het anderen ook echt te adviseren.”

 

"De vlekken zijn verdwenen als sneeuw voor de zon"

Bel 088 - 7785201