Help ons je ervaring te verbeteren! Laat weten hoe je bij ons bent terechtgekomen   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De couperose behandeling van Ger

Laser & IPL behandelingen behandeld door Linda van de Poel

Couperose kunnen we behandelen met de Elite MPX Laser. Huidtherapeut Linda van de Poel pakte daarmee de roodheid op de neus van Ger aan, en met succes.

Zalfjes werkten niet
Ger (71): “Ik had last van couperose op en rond mijn neus. Het was echt behoorlijk, de bloedvaten lagen echt op mijn neus. Met name als het koud was kleurde mijn neus helemaal rood en paars. Het stoorde me steeds meer. Ik ben verschillende keren naar de huisarts geweest en die gaf een zalfje hier en een zalfje daar. Maar daar had ik niks aan, het werkte helemaal niet.
Toen ben ik gaan kijken op internet of er niets iets aan te doen was. Ik had al wel gehoord van Velthuis kliniek en ben gaan zoeken naar de persoon waarvan ik dacht dat ze mij het beste kon helpen. Dat was huidtherapeut Linda van de Poel. Dus heb ik bij haar een afspraak gemaakt.

Alles duidelijk uitgelegd
Wat me opviel was de enorme rust in de kliniek, dat vond ik bijzonder. Linda had enorm veel kennis over dit probleem. Ik was dus inderdaad bij de juiste persoon terecht gekomen. Zij maakte meteen duidelijk dat er zeker wat aan te doen was. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd: wat ze eraan kon doen en wat het eventuele resultaat kon zijn. Ze nam er alle tijd voor, dat vond ik zeker prettig. Het is niet van hup, hup en weer de deur uit. Dat vond ik een groot pluspunt.

Niet echt pijnlijk
Ik heb drie behandelingen gehad met laser en lichttherapie, daar zat steeds een maand tussen. Ik kan niet zeggen dat het echt pijnlijk was. Het ene gebied is natuurlijk gevoeliger dan het andere en je voelt het wel, maar ik vond het niet heel onaangenaam. De eerste paar dagen mag je gezicht niet in aanraking komen met heet water, dan mag je alleen met lauw water voorzichtig rond de neus wassen. Maar verder heb ik geen nadelen ondervonden. Het is allemaal goed gegaan, ik heb nergens last van gehad.

Blij met het resultaat
Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Er is een behoorlijk verschil te zien op de voor- en na-foto’s. Die roodheid is zo goed als verdwenen. Ik ben heel blij dat ik ben gegaan. Voor mij voelde het niet als een drempel om naar de kliniek te stappen. Als je niet wilt dat je neus zo verkleurt, is het makkelijk om de stap te zetten.

We hebben nu afgesproken dat Linda aan het einde van het jaar contact opneemt. Dan kijken we hoe het verder is gegaan en of er eventueel een onderhoudsbehandeling nodig is. Maar ik ben nu heel blij met het eruitziet. Het heeft allemaal goed uitgepakt.

"Als het koud was kleurde mijn neus rood en paars."

Bel 088 - 7785201