Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

Bovenooglidcorrectie Arthur

Bovenooglidcorrectie behandeld door Drs. Carlo Welters

De bovenooglidcorrectie van Arthur werd vergoed door de zorgverzekering. En dat is geen wonder: het verschil is enorm!

Arthur: “Complimentjes krijgen omdat je er goed uitziet, dat is toch leuk? Na de bovenooglidcorrectie kijk ik veel frisser uit mijn ogen. Ja, het verschil is echt groot.
Mijn oogleden hingen ver naar beneden. Ik had vaak hoofdpijn en was snel vermoeid met lezen. Ik was er al voor naar het ziekenhuis geweest en daar zijn foto’s gemaakt. Maar de ingreep werd afgewezen voor de verzekering, het scheelde 1 millimeter.”

Second opinion
“De huisarts heeft me toen verwezen naar Velthuis kliniek voor een second opinion. Plastisch chirurg drs. Carlo Welters heeft toen opnieuw gekeken en zei dat een ooglidcorrectie echt wel nodig was. We hebben een heel gesprek gehad. Daarna ben ik naar huis gegaan. Ik was nog niet thuis of de goedkeuring voor de verzekering lag er al. Een week later ben ik al geopereerd, dat ging heel snel. Op de dag van de ingreep verliep alles perfect. Ik werd netjes ontvangen, kreeg operatiekleding aan en werd binnen een kwartier al opgeroepen.”

Vriendelijk en behulpzaam
“De chirurg was heel vriendelijk en behulpzaam, ook de verpleging was heel aardig. Ik voelde me prettig op de ok, er was niks angstigs aan. Nou moet ik zeggen dat ik ook wel wat gewend ben hoor. Ik heb maculadegeneratie en heb daarvoor al zo’n 35 ooginjecties gehad. Na drie kwartier mocht ik alweer naar huis. Het herstel is goed verlopen. De ingreep was vlak voor kerst dus ik heb thuis met blauwe ogen aan het kerstdiner gezeten. Gelukkig was dat alleen met familie, dus dat was geen probleem. Het heeft wel een week of vier geduurd voor alles weggetrokken was. Ik gebruik bloedverdunners, dan duurt dat wat langer.”

Hele verbetering
“Ik heb nu een frisse blik en dat is een hele verbetering. Ik ben blij dat ik het heb laten doen. Van die hoofdpijn en vermoeidheid heb ik nu stukken minder last. Aan de ene kant is mijn oog iets minder open dan aan andere kant. Dat komt omdat ik lang geleden een ooginfarct heb gehad, daarom zijn mijn ogen nu niet helemaal symmetrisch. Maar dat is bijna niet zichtbaar en zeker niet storend.

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en dat vertel ik ook als mensen vragen waar ik het heb laten doen. Het was een prettige ervaring bij jullie.”

"Ik kijk nu veel frisser uit mijn ogen."

Bel 088 - 7785201