Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De bovenooglidcorrectie van Debby

Bovenooglidcorrectie behandeld door Drs. Jeroen Schots

Als Debby in de spiegel keek, zag ze een ‘droopy’ gezicht. Drs. Jeroen Schots voerde een bovenooglidcorrectie uit.

Debby (38): “Als ik in de spiegel keek, zag ik een ‘droopy’ gezicht: zelfs als ik vrolijk was hing alles naar beneden. Die hangende oogleden zijn genetisch bepaald, mijn vader en oma hebben ze ook. Omdat ik voortdurend mijn wenkbrauwen optrok, had ik veel last van hoofdpijn. Ik was er al voor naar de huisarts geweest en kreeg een verwijzing voor de plastisch chirurg. Die vond het wel nodig om er iets aan te doen maar de verzekering dacht er anders over. Dat was een enorme teleurstelling, daar moest ik echt overheen komen.

Toen ik een oproep zag op LINDA.tv, dacht ik: als ik het nu niet doe, doe ik het misschien nooit meer. Het was voor mij een mooie gelegenheid om te laten zien dat je zo’n cosmetische ingreep niet alleen maar om het mooi doet, maar dat het ook een last kan verlichten. Je wordt er letterlijk ‘beter’ van.

Het consult bij drs. Jeroen Schots verliep heel fijn en ook op de dag van de ingreep ging alles prettig. De arts laat je direct op je gemak voelen. Als je al angst of twijfel hebt, dan heeft hij dat zo van tafel.

Ik had al bedacht dat het fantastisch zou zijn om van die hangende oogleden af te zijn, maar als het dan nóg mooier wordt, dan is dat super. Ik heb geen seconde spijt gehad van de bovenooglidcorrectie. Mijn hoofdpijn is weg, maar het allergrootste verschil is dat ik meer zie. Mijn wereld is letterlijk groter geworden omdat ik grotere ogen heb gekregen. Op foto’s leek ik vroeger sprekend op mijn oma omdat we allebei amandelvormige ogen hadden. Nu mijn ogen ronder zijn hebben we dat niet meer. Toch ben ik mezelf niet kwijtgeraakt, ik ben alleen maar wat extra vel kwijt. Het woog waarschijnlijk niks, maar voor mij was het een zware last die nu verdwenen is.”

"Mijn wereld is letterlijk groter geworden omdat ik grotere ogen heb gekregen."

Bel 088 - 7785201