Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De bovenooglidcorrectie van Sandra

Bovenooglidcorrectie behandeld door Drs. Felicia Smits

Sandra’s bovenoogleden hingen behoorlijk. Daarom werd haar bovenooglidcorrectie bij Felicia Smits volledig vergoed door de verzekering.

Sandra: “Volgens mij is er twee centimeter weggehaald per kant. Die bovenooglidcorrectie was dus écht nodig. Ik had wat last van hoofdpijn en verminderd zicht; als ik ’s avonds wilde lezen moest ik met een vinger mijn oog openhouden. Ik heb nooit iets cosmetisch laten doen, maar dit was wel een dingetje. Ik heb moed verzameld en ben naar mijn huisarts gegaan. Zij begreep mij volkomen en ik kreeg een verwijsbriefje mee.

Eerste consult voor ooglidcorrectie
Toen kwam de volgende stap: een afspraak maken bij een kliniek. Ik ben geen held en het zijn toch je ogen. Ik ben eerst ergens anders gaan praten, maar dat was een vervelende ervaring. Toen kreeg ik corona en dacht ik: laat maar even. Een vriendin van mij heeft bij Velthuis kliniek (ook bij plastisch chirurg Felicia Smits) een ooglidcorrectie gehad en zij zei: ik ben zo tevreden, maak daar eens een afspraak. Dat was best spannend, maar na een fijn gesprek, goede uitleg, een klein onderzoekje en een persoonlijke klik dacht ik: prima! Ik geef mij aan haar voor 100% over.

Snel geholpen
Felicia heeft foto’s genomen en die doorgestuurd naar de zorgverzekering. Ik kreeg gelijk een goedkeuring, de ingreep zou dus vergoed worden. Felicia liet merken dat ze er reuze zin in had, daar hou ik wel van; ze is lekker to the point. Ik ben op donderdag geweest en kon de dinsdag erna al geholpen worden. Er heerste een gezellige en gemoedelijke maar vooral professionele en rustige sfeer in de OK. Voordat ik er erg in had was de ingreep klaar.

Herstel na bovenooglidcorrectie
Ik heb echt nul pijn gehad, maar het herstel duurde best wel lang. Er staat geloof ik twee weken voor, maar bij mij heeft het echt langer geduurd voordat de zwelling was verdwenen. Maar het kwam uiteindelijk helemaal goed. Nu ben ik er heel blij me. Ik kan weer in de spiegel kijken en dan kijkt iemand me echt aan. Make-up kon ik helemaal niet meer dragen, dus na de operatie heb ik als eerste een mooi oogpotlood en mascara gekocht. Je weet niet wat je ziet! Mensen vragen vaak: ben je afgevallen? Je ziet er zo goed uit! Ik ben er heel gelukkig mee. Achteraf had ik het misschien een paar jaar eerder moeten doen.”

"Ik ben er heel gelukkig mee."

Bel 088 - 7785201