Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Tamara

Borstvergroting behandeld door Dr. Tim Nijhuis

Je leven lang onzeker zijn over je borsten of er iets aan laten doen? Voor Tamara was die keuze niet moeilijk. Ze ging voor een borstvergroting naar dr. Tim Nijhuis.

Onzeker over kleine borsten

Tamara: “Ik was best onzeker over mijn borsten. Sommige kleding durfde ik niet aan omdat je niks zag en zwemmen in bikini vond ik vervelend. Ik dacht: ik kan zo mijn hele leven in onzekerheid doorgaan, of ik laat er iets aan doen. Voor mij was die keuze niet moeilijk. Ik heb gekeken naar de bekende klinieken. Velthuis kliniek kende ik van Youtube en tv, die had ook een goede naam qua borstvergrotingen.”

‘Dr Nijhuis legde alles heel goed uit’
“Het consult verliep heel fijn. Eerst had ik een gesprekje met de consulente, daarna kwam dr. Tim Nijhuis erbij. Hij heeft gekeken en mijn borsten opgemeten. Dokter Nijhuis was superaardig, hij legde alles heel goed uit en je kunt zoveel vragen stellen als je wilt. Ik rijd paard, dus ik wilde mijn implantaten niet te groot. We hebben eerst gepast met 250 cc, dat vond ik mooi maar net te weinig. Toen hebben we 350 cc geprobeerd, dat was het maximale wat erin kon. Maar misschien zou dat vanwege paardrijden iets te groot zijn. Toen hebben we gekozen voor 300 cc. Ik heb ronde implantaten, ook vanwege het paardrijden. Mochten ze gaan draaien, dan is dat geen probleem.”

‘Ik heb bijna geen pijn gehad’
“Het was de eerste keer dat ik geopereerd ben en dat vond ik heel spannend. Ik zag vooral op tegen de narcose, ik vind het lastig om de controle uit handen te geven. Gelukkig werd ik heel erg gerustgesteld. Ik kwam binnen, moest een formulier invullen en kon gelijk mee. Ik mocht me omkleden en op bed gaan liggen. Het ging allemaal hartstikke goed. Ik ben wel misselijk geweest van de naproxen die ik na de operatie slikte tegen de pijn. Van de huisarts heb ik pilletjes tegen de misselijkheid gehad en ik ben eerder gestopt met de naproxen. Paracetamol was voldoende want ik heb bijna geen pijn gehad. Ik had het echt veel erger verwacht.”

Supermooi geworden
“We zijn inmiddels vier maanden verder en het is echt supermooi geworden. Ik ben er meer dan blij mee. Je ziet van tevoren wel foto’s, maar iedereen heeft andere borsten. Om teleurstelling te voorkomen had ik niet te veel gehoopt. Maar zó mooi, dat had ik niet verwacht. Mijn hele houding is erdoor veranderd. Vroeger liep ik met mijn schouders naar voren, nu sta ik rechtop. Ik durf mezelf te laten zien, die onzekerheid is weg.

Tijdens de laatste nacontrole wist dokter Nijhuis nog precies wie ik was, hij vroeg direct hoe het ging met paardrijden. Nou, dat gaat prima. Ik heb nergens last van.”

"Dat het zó mooi zou worden, had ik niet verwacht."

Bel 088 - 7785201