Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Stephanie

Borstvergroting behandeld door Dr. Laura Zaal

Stephanie wilde graag grotere borsten, maar wel zo natuurlijk mogelijk. Dr. Laura Zaal heeft goed naar haar geluisterd en Stephanie is heel blij met het resultaat!

Stephanie (28 jaar) woont in Amsterdam en is sinds zes jaar fulltime content creator, ook wel influencer genoemd. Dagelijks post ze fashion, travel en lifestyle gerelateerde content op haar social media kanalen. 

Had je al lang de wens om je borsten te laten vergroten?
“Ik wilde al een borstvergroting sinds m’n tienerjaren, 14 was ik volgens mij. Mijn moeder vertelde mij altijd dat ik in ieder geval tot mijn 18e verjaardag moest wachten. Eenmaal 18 werd die leeftijd opgeschroefd naar 21 en toen ik 21 was had ik er zelf nog niet genoeg voor gespaard. Maar goed, ik was ervan overtuigd dat ik het vroeg of laat wilde doen. Ik had namelijk cup A en wilde dit graag wat meer in verhouding met mijn wat bredere heupen. Het heeft vervolgens nog even geduurd, maar ik ben superblij dat ik het uiteindelijk heb gedaan.”

Weet je nog op welk moment je dacht: en NU ga ik het laten doen?
“Dat moment heb ik eigenlijk heel vaak gehad in de afgelopen vijf jaar! Maar de laatste keer (vorig jaar) heb ik het dus daadwerkelijk doorgezet. Ik wil over een paar jaar heel graag (meerdere) kinderen en vond het zonde om die periode, die ook nog jarenlang kan duren, af te wachten.”

In je vlog vertel je dat je graag door dr. Laura Zaal geholpen wilde worden. Waarom door haar?
“Online ben ik op zoek gegaan naar een goed aangeschreven arts, die gespecialiseerd is in borstchirurgie. Daarin kwam een aantal artsen naar voren en vervolgens heb ik een consult ingepland bij twee verschillende chirurgen. Na beide consulten wist ik zeker dat ik het liefst door dr. Laura Zaal geholpen wilde worden. Tijdens dat eerste consult kwam zij over als een zeer bekwame en oprechte arts. Ze was erg geduldig en nam de tijd voor al mijn vragen!”

Heb je naar de operatie toegeleefd? Of zag je er ook tegenop?
“Ik heb de dagen afgeteld! Ik kon echt niet wachten tot het zo ver was. Op de dag zelf was ik wat gespannen, maar ik had er ook zin in. In de kliniek hing een relaxte sfeer en het vriendelijke personeel heeft mij erg op m’n gemak laten voelen, zowel op de dag van het consult en de dag van de ingreep. Het ging naar mijn idee allemaal heel snel. Voor ik het wist liep ik, voorover gebogen als een oud omaatje, de deur uit.”

En dan volgt de periode waarin je gaat herstellen.
“Ja, en het herstel verliep wat moeizamer dan ik had verwacht, maar dat kwam wellicht doordat ik wat valse hoop had gekregen door de borstvergrotingen van enkele vriendinnen, die blijkbaar bijzonder snel waren hersteld. Ik heb wel ondervonden dat elk lichaam, of zelfs elke borst, anders herstelt. Bij mij was het vooral mijn linkerborst die nog wat langer nodig had om te herstellen.” 

Heb je nog getwijfeld of je dit hele proces zou delen in je vlog?
“Zelf heb ik veel van dit soort video’s bekeken en vond ik het altijd erg interessant. Ik zag ook wel aankomen dat ik veel vragen zou ontvangen van volgers die het verschil hadden opmerkt. Toen heb ik besloten om er ook een video over te maken en het hele proces te delen.”

Is het uiteindelijk geworden zoals je had gehoopt?
“Ja, ik ben erg blij met het resultaat! Tijdens het consult liet Laura een 3D simulatie zien, daardoor had ik al een goed beeld van hoe het zou worden. Ik wilde graag zo natuurlijk mogelijke, grotere borsten. Naar mijn mening is dat heel goed gelukt. Ik heb mij over mijn borsten altijd wel onzeker gevoeld. Nu mijn lichaam meer in verhouding is, heb ik daar geen last meer van. Voor de rest went het heel snel. Ik kan mij bijna niet meer voorstellen hoe het eerst was."

Benieuwd naar Stephanies vlog over haar borstvergroting? Bekijk hier de video.

"Ik heb mij over mijn borsten altijd wel onzeker gevoeld"

Bel 088 - 7785201