Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Doriene

Borstvergroting behandeld door Drs. Wiebren van den Berg

Doriene vond haar borsten niet lelijk, maar wel te klein. “Ik droeg altijd maximizer beha’s, dat is nu niet meer nodig.”

Lang nagedacht over een borstvergroting
Doriene (35): “Eigenlijk wilde ik al vanaf mijn zestiende een borstvergroting. Ik ben nu 35 dus ja, ik heb er echt goed over nagedacht. Vorig jaar april heb ik de knoop doorgehakt: ik ga het laten doen. Ik ben op internet gaan zoeken, want ik wilde een kliniek die in de buurt zat. Na zo’n operatie leek het me niet fijn om lang naar huis te moeten rijden. Ik vond het echt wel moeilijk kiezen, want er zijn er zoveel. Maar bij Velthuis kliniek en drs. Wiebren van den Berg had ik meteen een goed gevoel. Wiebren is echt een toparts, hij luisterde goed naar mij. Ik wilde geen overdreven grote borsten, absoluut niet. Tijdens het passen vond ik het moeilijk om te zien hoe het precies zou worden. Hij zei: je hebt het perfecte model borsten en die gaan we uitvergroten. Dat klonk goed.

De juiste keuze gemaakt
Omdat ik per se na de zomer geopereerd wilde worden, is de operatie in september gepland. Dat was best lang wachten en in de tussentijd begon ik toch een beetje te twijfelen: moet ik niet een maat groter of kleiner nemen? Ik ben nog twee keer terug geweest naar de kliniek, daar deden ze gelukkig helemaal niet moeilijk over. Ik mocht gewoon opnieuw komen passen. Dat kostte verder niks en ik kreeg hun volledige aandacht. Uiteindelijk kwamen we elke keer op dezelfde maat uit. Dat stelde me gerust: nu wist ik zeker dat ik de goede keuze had gemaakt.

Zo goed geholpen
Ik ben op 24 september geopereerd, dat was heel spannend. De mensen op de afdeling waren hartstikke lief allemaal en Wiebren ook. De operatie ging goed en toen ik wakker werd heb ik tegen mijn vriend gezegd: je moet chocolade gaan halen om iedereen te bedanken. Dat hebben we dus gedaan. Ik ben zo goed geholpen, daar heb ik echt een fijn gevoel aan over gehouden.

Na de operatie heb ik drie dagen pijn gehad, vooral omdat ik om mijn rug moest slapen. Daarna mocht ik weer op mijn zij slapen en heb ik verder weinig last gehad, heb is me echt meegevallen. Tussendoor ben ik nog een keer terug geweest in de kliniek; een borst voelde wat raar, daar maakte ik me zorgen over. Ook toen ben ik supergoed geholpen, er was gelukkig niks aan de hand.

Dit past bij mij
Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat, het is heel erg mooi geworden. Met het formaat ben ik heel blij, dit past echt bij mij. Ik had bijna niks, droeg altijd maximizer beha’s. Het valt eigenlijk niemand op, maar voor mij is het een supergroot verschil. Ik voel me nu echt vrouw.

In de zomer dat ik wachtte op mijn operatie, vroegen verschillende mensen mij: heb je die documentaire ‘Moordtieten’ gezien? Ja, ik ken de risico’s. Je hebt altijd een kans om ziek te worden en aan elke operatie zitten risico’s. Maar daar heb ik me niet door laten leiden. Ik wilde dit al zo lang en ik wilde het zo graag, ik ging mijn wens er niet voor aan de kant zetten. Ik ben blij dat ik doorgezet heb en nu denk ik: ik had het veel eerder moeten doen.”

 

 

"Toen ik twijfelde over de maat mocht ik terugkomen om te passen"

Bel 088 - 7785201