Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Senna

Borstvergroting behandeld door

Senna kreeg een borstvergroting bij drs. Esther Mesters. ‘Deze borsten passen gewoon beter bij mijn figuur.’

Senna (20): “Ik twijfelde al best lang over een borstvergroting. Aan de ene kant is zo’n ingreep natuurlijk niet echt nodig, en het is ook niet iets wat je zomaar even doet. Maar ik was onzeker over mezelf, ook met kleding. Een paar vriendinnen hadden het al laten doen en na een goed gesprek met mijn moeder besloot ik het te laten doen.

Velthuis kliniek staat goed aangeschreven, dus heb ik daar een afspraak gemaakt. Ik kon al snel terecht bij Esther Mesters. Ik werd heel aardig ontvangen en heb verteld wat mijn wensen waren. Esther heeft gekeken hoe ik eruitzag en mij opgemeten. Ik wilde geen opgeblazen borsten maar een vorm die mooi bij mij lichaam zou passen. Esther adviseerde om anatomische protheses te doen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.
Ik kon de week erna al geholpen worden, maar begon toen toch te twijfelen: heb ik wel juiste keuze gemaakt? Ik heb toen nog een extra afspraak gemaakt om nog eens te passen en alles door te nemen. Toen durfde ik ervoor te gaan.

De dagen voor de operatie werd ik steeds zenuwachtiger, maar op de dag zelf werd ik fijn ontvangen. Toen ging het allemaal heel vlot en snel. Na de ingreep heb ik wel wat last van de zwelling gehad maar daar krijg je medicijnen voor. Verder viel het erg mee. Je moet even rustig aan doen, maar na de tweede week kon ik wel weer dingen doen.

Ik kan me nu al niet meer herinneren hoe het hiervoor was. Qua lichaamsbouw ziet het eruit alsof het bij mij hoort. Ik voel me zekerder, mijn kleding zit net wat mooier. Deze borsten passen gewoon beter bij mijn figuur. Ik ben heel blij dat ik de keuze gemaakt heb. Als vrouwen onzeker zijn en graag mooiere borsten willen, zou ik het zeker aanraden. Alles is heel vlot verlopen en het was helemaal geen nare ervaring.”

"Ik voel me zekerder, mijn kleding zit net wat mooier"

Bel 088 - 7785201