Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Iris

Borstvergroting behandeld door Drs. Felicia Smits

Iris was vanaf haar zestiende al aan het nadenken over een borstoperatie.

Iris (23): “Vanaf mijn zestiende vond ik altijd al dat ik in vergelijking met mijn klasgenootjes kleine borsten had. Dat maakte me heel onzeker. Ik dacht bij mezelf: ik ben nog niet uitgegroeid dus het zal bij mij vast later komen. Maar tot mijn twintigste werd het ook niet groter dan een A-cupje.

Op een dag belde mijn zus me om te vertellen dat zij van plan was om een borstvergroting te gaan doen. Vanaf dat moment durfde ik het zelf ook tegen haar te vertellen dat ik het graag wilde. Na er nog een jaar goed over nagedacht te hebben, besloot ik het te gaan doen. Ondertussen ben ik 23, ik kon er dus met mijn volle verstand over beslissen.

Mijn zus had een hele goede ervaring met Velthuis kliniek, vandaar dat ik ook voor Velthuis heb gekozen. Samen met mijn zus en moeder ben ik naar het consult bij drs. Felicia Smits gegaan. Het viel mij bij binnenkomst al op dat het allemaal super hygiënisch was. Wij hadden allemaal veel vragen waarop goed en duidelijk antwoord gegeven werd. Nadat ik de protheses geprobeerd had, kwam ik op de juiste maat.

De operatie is voorspoedig verlopen. Ik was mega zenuwachtig maar ik zag er niet tegenop omdat ik wist wat ik ervoor terug zou krijgen. Ze zeiden van tevoren dat het infuus prikken het ergst zou zijn en dat klopte ook. Achteraf is de hele operatie erg meegevallen. Nadat ik wakker werd uit de narcose kreeg ik een kopje thee en een plakje ontbijtkoek, dat was allemaal goed geregeld. De assistenten waren lief en verzorgden me goed.

Voordat ik de operatie inging heb ik nog even kort met drs. Felicia kunnen spreken omdat ik die ochtend een groot krantenbericht had gelezen dat alle siliconenborsten zouden lekken en dat je er op den duur last van zou krijgen. Gelukkig heeft ze deze zorgen bij mij weg kunnen nemen voor de operatie begon. Dat vond ik wel erg fijn, dat zij tussen alle drukte door toch nog even tijd vrij maakte.

Het herstel was de eerste drie dagen op z’n ergst, daarna viel het allemaal best mee. Ik vond het alleen lastig om op te staan van de bank of uit bed omdat je dan onbewust druk op je borst geeft. Bij elkaar ben ik zes weken uit de running geweest. Ik werk in de horeca en ik wilde het daarom absoluut niet overbelasten en goed laten genezen voor een perfect resultaat. Ik kon mezelf in het dagelijks leven (douchen, aankleden, fietsen enz.) na een week al goed redden.

Het resultaat is mooier geworden dan ik had gedacht! Het volume is perfect in verhouding met mijn lichaam. Het grootste verschil is dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen, ik voel me een stuk vrouwelijker.”

"Het volume is perfect in verhouding met mijn lichaam."

Bel 088 - 7785201