Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Miranda

Borstvergroting behandeld door Drs. Felicia Smits

Miranda droomde al jaren over nieuwe borsten. Dankzij Felicia Smits werd die droom werkelijkheid.

Miranda (49): “Vroeger waren mijn borsten wel mooi, maar nadat ik een paar keer was afgevallen, had ik bijna niks meer. Ik was heel blij met mezelf, behalve met mijn borsten. Met een beha aan ging het nog wel, maar als ik die uitdeed was het niks meer. Je voelt je gewoon niet vrouwelijk.

Ik dacht al jaren: ik zou er best iets aan willen laten doen. Maar financieel was het gewoon niet haalbaar. Mijn vriend bood aan om de helft te betalen, superlief natuurlijk. Maar ik heb ook een eigen zaak, en hoe lang ben je met zo’n ingreep uit de running? Het bleef een wens die nooit uit zou komen.

Tot ik vorig jaar ‘Lelijke Eendjes’ op TV zag met plastisch chirurg Felicia Smits. Zij was zo lief, zo menselijk. Als ik iets zou laten doen, dan wilde ik bij haar. Ik ben gaan googelen en zag dat ze bij Velthuis kliniek hier in de buurt werkt. Diezelfde avond heb ik mijn vriend gebeld: geldt je aanbod nog? Daarna heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.

Toen ik binnenkwam bij de kliniek voelde ik gelijk de warmte al. Felicia was precies zoals ze op tv was, zo hartelijk. Ze snapte mijn wens voor een borstvergroting heel goed. En alles was perfect geregeld, je wordt zo goed begeleid. Niet alleen tijdens het consult maar ook bij de operatie. Je ligt lekker onder een warmtedeken, je krijgt koffie met een koekje erbij, er is echt aandacht. Het hele plaatje klopt. 

Ik durfde niet te vragen hoe lang ik uit de roulatie zou zijn, bang dat het antwoord zou tegenvallen. Ik heb gewoon een week vrij genomen en mijn klanten daaromheen gepland. Een week na de operatie ben ik rustig weer begonnen en dat ging prima. Ik heb echt helemaal geen pijn gehad.  

Ik ben hartstikke blij dat ik het heb laten doen. Ik ben nu bijna 50 en mijn borsten passen eindelijk weer bij mijn lichaam. Je voelt je gewoon prettiger als je weet dat het ook ónder je beha goed zit. Echt, ik zou het zo weer doen.”

 

"Alles was perfect geregeld, je wordt zo goed begeleid. "

Bel 088 - 7785201