Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Danique

Borstvergroting behandeld door Drs. Felicia Smits

Nadat Danique veel was afgevallen, zagen haar borsten er niet mooi meer uit. Ze kwam bij drs. Felicia Smits voor een borstvergroting.

Danique (24): “Een poos geleden ben ik veel afgevallen. Heel fijn natuurlijk, maar daardoor ben ik ook veel borstvolume verloren. Het zag er niet mooi meer uit. Ik heb lang getwijfeld maar uiteindelijk toch gekozen om er iets aan te laten doen.

Ik had al veel goede verhalen gehoord over Velthuis kliniek en op tv keek ik altijd naar het programma ‘Lelijke Eendjes’. Ook op internet las ik veel positieve reacties, dus heb ik de kliniek gebeld voor een afspraak.

Het gesprek met drs. Felicia Smits verliep heel fijn. Ze vroeg me waarom ik een borstvergroting overwoog, wat ik niet mooi vond aan mijn borsten en wat ik dan wel zou willen. Vervolgens mocht ik verschillende maten protheses passen om te kijken wat ik mooi vond. Pas toen ik zelf had besloten welke maat ik het beste vond, gaf zij haar advies. Gelukkig was dat precies dezelfde maat.

Het liefst had ik de operatie meteen ingepland, maar ik moest het eerst regelen op mijn werk. Ik ben verpleegkundige en na de ingreep zou ik zes weken niet kunnen werken. Uiteindelijk heb ik de operatie een half jaar later ingepland. Ik vond het niet lastig om te moeten wachten, in die maanden heb ik er echt naartoe geleefd.

Je zou het van een verpleegkundige misschien niet verwachten, maar ik ben superbang voor naalden. Daar zag ik nog het meest tegenop. Gelukkig werd ik erg gerustgesteld, het ging allemaal prima. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ook toen ik uit de narcose kwam ben ik heel goed geholpen.

Herstellen van de borstvergroting was pittig: twee weken kon ik niks doen en ik heb ook veel pijn gehad. Gelukkig had ik goede pijnstillers, daar krijg je een schema voor mee. Verder ging het prima. Na een week moest ik terugkomen voor controle en toen waren ze heel positief, het zag er prima uit. Bij de halfjaarlijkse controle zijn foto’s gemaakt. Felicia was supertevreden - en ik ook!

Ik kijk nu weer blij in de spiegel. Mijn borsten zijn iets groter geworden dan ik had verwacht, maar ik vind het mooi zo. Voordat ik was afgevallen had ik ook een grote cup, en nu dus weer. Het voelt heel vertrouwd.”

Danique-2

"Ik kijk nu weer blij in de spiegel"

Bel 088 - 7785201