Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Rita

Borstvergroting behandeld door Dr. Jacques van der Meulen

Rita kan dr. Jacques van der Meulen wel zoenen, zó blij is ze met haar borstvergroting.

Rita: “Mijn moeder en mijn oudere zus hebben ook allebei hun borsten laten vergroten. Mijn moeder is inmiddels in de zestig, zij was destijds een van de eersten en ze heeft er altijd veel plezier van gehad. Mijn zus heeft het op haar achttiende laten doen, bij haar werd het op medische gronden nog vergoed. Zelf heb ik het altijd wel gewild, maar ik was een beetje bang om onder het mes te gaan. Je hoort soms van die nare verhalen…

Om me heen zag ik zoveel meiden die het lieten doen en die er zo blij mee zijn, dat ik dacht: nu durf ik het aan. Ik had even vakantie van het werk en de timing voelde goed. Een vriendin van mij was bij Velthuis kliniek geweest en haar borstvergroting was vlekkeloos verlopen. Zij raadde mij aan om daarnaartoe te gaan.

Het eerste consult verliep ontzettend goed. Ik werd met open armen ontvangen. Eerst heb ik met de consulente gesproken, een heel leuke vrouw; ik voelde me meteen op mijn gemak. Later kwam dr. Jacques van der Meulen erbij. We hebben besproken wat ik in gedachten had en verschillende protheses gepast. In eerste instantie ging ik voor de middelste maat. Maar toen we later thuis de foto’s nog eens bekeken, adviseerden mijn moeder en zus toch om de iets grotere maat te nemen. Het went namelijk heel snel. Ik heb toen de kliniek gebeld en gevraagd of ik nog een keer op consult mocht komen. Dr. Van der Meulen was heel meegaand en bevestigde dat iets meer volume ook prima zou kunnen. Dus ben ik voor die optie gegaan.

Op de dag van de operatie was ik heel zenuwachtig, met name voor de narcose. Ik heb iets met naalden… Gelukkig waren de anesthesisten fantastisch. Ze hebben me enorm gerustgesteld en uitgelegd dat ze alles goed in de gaten zouden houden. Dat maakt een groot verschil: ik ben er ontspannen ingegaan en ook weer heel goed uitgekomen. Ze stonden meteen klaar met koffie en koekjes en ik voelde me prima.

De protheses zijn onder de borstspier geplaatst maar ik moet eerlijk zeggen: ik heb nauwelijks pijn gehad. Met douchen was het wel wat lastig, maar het voelde meer als stevige spierpijn. Dat is alles, het is me echt 100% meegevallen. Na een week voelde ik me weer heel erg goed, echt bizar. Wel heb ik netjes 6 tot 8 weken een sportbeha gedragen.

Mijn borsten zijn zo verschrikkelijk mooi geworden, ik ben er zielsgelukkig mee. Ongelooflijk dat je zo blij kunt zijn met zoiets, ik loop nog net niet te pronken. Voorheen was mijn lichaam niet in proportie. Ik ben klein, weeg 50 kilo en heb maat 34. Het klopte net niet. Bikini’s en beha’s kiezen, dat was echt een dingetje. Nu hoef ik niet meer met vullingen in de weer, het is nu echt af. Mijn zelfvertrouwen is van 70 naar 100 gegaan.

Tijdens de eindcontrole heb ik dr. Van der Meulen nog net niet gezoend van dankbaarheid. Maar op zorgkaartnederland.nl heeft hij van mij wel dikke tienen gekregen. Ik kan hem echt aan iedereen aanraden. Als ik een 11 had kunnen geven, dan had ik dat gedaan!”

"Mijn zelfvertrouwen is van 70 naar 100 gegaan"

Bel 088 - 7785201