Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van M.

Borstvergroting behandeld door Drs. Felicia Smits

M. dacht jaren na over een borstvergroting. Ze is dolblij dat ze nu de stap gezet heeft!

M. is social media manager bij het grootste hospitality-bedrijf in Europa. Ze organiseert events en komt voor haar werk op de mooiste plekken. Ze deelt haar werk, haar reizen en haar leven met tienduizenden volgers op Instagram. Een prachtige vrouw van 28, met een droombaan en een heerlijk leven. Maar toch voelde ze zich soms onzeker: ze vond haar borsten te klein.

Jij, onzeker?
“Ik had mooie, ronde borsten. Maar wel klein. Ik ben vroeger wel iets voller geweest, maar toen ik weer ging sporten merkte ik dat het volume in loop der jaren iets minder werd. Was het lelijk? Absoluut niet! Maar ja, ik werd er wel wat onzeker over. In een bikini voelde ik me niet echt fijn bijvoorbeeld.”

Wanneer begon je na te denken over een borstvergroting?
“Een jaar of zeven geleden. De hele gedachte dat je in een gezond lichaam laat snijden, dat gaat tegen mijn principes in. En áls ik het zou laten doen, dan was het iets voor later, als ik een kindje zou hebben gekregen en mijn borsten misschien wat zouden gaan hangen. Maar op een gegeven moment merkte ik dat ik er zó vaak aan dacht, zó veel mee bezig was. Toen besloot ik: waarom zou ik wachten? Ik ben nog jong en kan er nu super van genieten.”

Hoe kwam je bij Velthuis kliniek terecht?
“Ik had al veel positieve verhalen over Velthuis kliniek gehoord, ook van vriendinnen. Zij zijn toch echt wel vooraanstaand op dit gebied. Met de plastisch chirurg, Felicia Smits, had ik direct een klik. Het is een hele lieve vrouw, supersympathiek. Ik had al hele goede verhalen over haar gehoord en na het gesprek wist ik meteen: bij haar wil ik het laten doen.”

Felicia staat bekend als een arts die gaat voor een natuurlijk resultaat.
“Ja, dat vond ik een pluspunt. Ik had best wat twijfels over de maat van de protheses. Je kunt wel passen maar het is toch moeilijk om een definitieve keuze te maken. Felicia was ook heel lief toen ik nog eens belde omdat ik toch nog twijfelde. Ze stelde me heel erg op mijn gemak, dat vond ik fijn. Ik had echt een goede band met haar. Dat is toch wel belangrijk als je zoiets ingrijpends wilt doen.”

Hoe ging de operatie?
“Het was voor mij de eerste keer dat ik onder narcose ging, dat vond ik heel spannend. Ik kreeg de week voor de operatie ook een beetje paniek: durf ik dit wel? Maar het team bij Velthuis stelde me op mijn gemak. De operatie zelf verliep eigenlijk heel ontspannen, het was zo voorbij. En dan word je wakker en heb je borsten! In de uitslaapkamer heb ik stiekem even onder die sportbeha gekeken. Ik was meteen blij met wat ik zag. ”

Jij bent in de zomer geopereerd, vond je dat handig?
“Voor mij was het ideaal. De zomer is qua werk een rustige periode dus dat kwam perfect uit. Het enige nadeel is dat het heel warm was afgelopen jaar. Daardoor hield ik best veel vocht vast op mijn borstbeen. Maar het herstel verliep verder heel vlot. Natuurlijk heb ik wel zes weken rustig aan gedaan. Maar vier dagen na de operatie was ik thuis alweer een beetje aan het werk.”

En… ben je tevreden met het resultaat?
“Heel tevreden! Het is gewoon mooi dat ik wat ronder ben dan voorheen. Ik voel me veel vrouwelijker nu en daardoor ook zelfverzekerder. Ik heb nog steeds vaak baggy truien aan, net als vroeger. En ik ben ook niet het type dat ineens laag uitgesneden truitjes gaat dragen. Maar ik vind het nu wel heel leuk om een badpak te dragen!”

Als influencer deel je veel van je leven met je volgers. Heb je dit ook gedeeld?
“Op Instagram probeer ik een positief beeld van mezelf weer te geven. Deze ingreep heb ik privé gehouden, de operatie en alles daaromheen heb ik niet gedeeld. Maar mensen die mij volgen zullen het zeker hebben gezien als ik een foto in bikini of badpak post. Als mensen ernaar vragen, vertel ik er ook gewoon over. Daar ben ik heel open in.”

Heb je nog tips voor andere vrouwen die zo’n ingreep overwegen?
“Kies een rustige periode om het te laten doen. Je bent toch een paar weken uit de running, daar moet je wel rekening mee houden. Daarnaast is het heel belangrijk dat je een goede connectie hebt met je arts. Dan ga je met een gerust hart de operatie in. En tenslotte: doe het voor jezelf. Niet voor je vriendinnen, niet voor je vriend. Dat is echt superbelangrijk.”

 

"Ik had zo’n goede klik met drs. Felicia Smits"

Bel 088 - 7785201