Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Jeanet

Borstvergroting behandeld door Dr. Tim Nijhuis

Als je veel verdriet kent in je leven, krijgen de positieve momenten meer betekenis. Dat ervaarde ook Jeanet. Ze kreeg een borstvergroting van dr. Tim Nijhuis.

Jeanet: “Ik was altijd druk met het zorgen voor andere mensen, maar met deze borstvergroting heb ik mezelf even voorop gezet. Ik heb altijd kleine borsten gehad. Met push-up beha’s kon ik dat nog aardig rechtbreien, maar op een gegeven moment kreeg ik een cyste in mijn baarmoeder. Ik ben twee keer geopereerd en daardoor enorm afgevallen. Toen ik later weer aankwam, bleven mijn borsten achter. Blijkbaar kwam dat door de hormonen.

De eerste afspraak die ik had gemaakt bij Velthuis kliniek kon niet doorgaan door corona. Toen ging ik toch weer nadenken: moet ik dit wel doen? Maar toen in het najaar weer alles open was, dacht ik: ik ga. En dan kom je daar en is iedereen zo lief en begripvol. Ik kreeg een beha met vulling aan - tja, dan ben je verkocht. Mijn man mocht in verband met corona niet mee naar binnen, maar ik kon hem tijdens het consult videobellen. Op een gegeven moment kreeg ik van dr. Tim Nijhuis behoorlijk grote pasprotheses. Mijn man vond het wel wat, maar dr. Nijhuis zei: we kunnen beter voor iets natuurlijker gaan. Toen ik de dag na de operatie de beha voor het eerst uitdeed schrok ik wel. Ik dacht even: heeft hij toch die grote maat gedaan? Maar dat was puur de zwelling, daar hadden ze me al voor gewaarschuwd. 

Het contact met dr. Nijhuis was prettig, je kunt bij hem gewoon jezelf zijn. Ook consulente Miranda wil ik graag een compliment geven. Zij is als een mama, ze geeft je het gevoel: je zit hier goed. Als je zou twijfelen geeft zij je het vertrouwen dat je nodig hebt.

Vorige week zijn de nafoto’s gemaakt, toen zag ik ook de voorfoto’s voor het eerst. Jeetje, wat een verschil! Mijn borsten zijn heel mooi geworden, ze passen echt bij mijn lichaam. Normaal gaat op je 48e de boel wat hangen, maar dat is bij mij niet zo. Ik heb de laatste jaren veel verdriet gekend en dan is dit zo’n mooi positief moment. In de spiegel zie ik: ik ben er weer. Ik heb weer zin om me op te maken, om er leuk uit te zien. Ja, ik ben er heel gelukkig mee.”

"Deze borstvergroting heb ik echt voor mezelf gedaan."

Bel 088 - 7785201