Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstlift van Annemieke

Borstlift behandeld door Dr. Tim Nijhuis

Annemieke was niet happy met haar borsten, ze wilde graag meer vulling. Dr. Tim Nijhuis voerde een borstlift met protheses uit.

Niet happy met mijn borsten
Annemieke (45): “Sporten, stoppen met sporten, aankomen, afvallen: op een gegeven moment was er weinig meer over van mijn borsten. Theezakjes noemen ze dat, ik was er niet meer happy mee. Ik wilde ze graag weer meer gevuld, zodat het in een bikini weer wat lijkt. Dus ben ik me gaan oriënteren. Twee oud-collega’s waren al bij Velthuis kliniek geweest. Ik heb ze gevraagd of ze nog steeds tevreden waren en die waren allebei nog steeds positief. Toen heb ik een afspraak gemaakt.

De arts adviseerde een borstlift met prothese
Tijdens het consult heb ik eerst de consulente verteld wat ik graag wilde. Daarna kwam dr. Tim Nijhuis erbij. Omdat ik mijn borsten niet te groot wilde, was een prothese alleen niet voldoende. Hij stelde voor om dan ook een borstlift te doen. Ik ben uitgegaan van de kennis en ervaring van de arts. Toen ik de pasprotheses in mijn beha kreeg en in de spiegel keek dacht ik: dit is precies wat ik wil. Het zag eruit als de voorgevormde beha’s die ik altijd droeg, maar dan nu echt gevuld.

Iedereen was erg vriendelijk
Enkele dagen voor de operatie ben ik gebeld over de narcose. Dat kende ik al dus daar was ik niet bang voor. Op de dag van ingreep had ik natuurlijk wel wat zenuwen, maar iedereen was erg vriendelijk. Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren. De arts kwam nog even langs voor ingreep en toen mocht ik naar de OK. Dr. Nijhuis heeft de protheses geplaatst, maar voor de lift ook mijn hele tepelhof verplaatst. Toen ik na de operatie wakker werd voelde ik me goed, ik stond gelijk weer aan. Ik mocht dus snel weer naar huis.

Na zes weken weer hardlopen
Ik heb er echt heel weinig last van gehad. De eerste twee dagen heb ik op de bank gelegen, je weet dat je veel niet mag doen. Maar op zondag ben ik alweer naar het winkelcentrum gelopen. Vanaf dat moment ben ik elke dag een beetje langer gaan lopen. Ik vond het lastig dat je de eerste dagen niet op je buik kunt slapen. De eerste week ben ik vrij geweest, de tweede week heb ik thuisgewerkt. Na zes weken ben ik weer gaan hardlopen. Dat vond ik wel eng, maar ik had een goede sportbeha dus het ging prima. Je voelt alleen dat het anders beweegt dan voorheen.

Heel tevreden met het resultaat
Met het resultaat ben ik heel tevreden, het is precies geworden was ik gehoopt had. Er zit weer vulling in mijn beha. Ik heb wat strakkere truitjes en topjes gekocht, dat voelt goed. Met de ankervormige littekens heb ik geen problemen. Je ziet en voelt ze nog wel, maar met een beha aan is er niks van te zien. Ik vind ze heel goed genezen. Ze schijnen met de tijd nog verder te vervagen, dus ik smeer nog steeds met vitamine E olie.”

 

 

"Het is precies geworden wat ik ervan gehoopt had."

Bel 088 - 7785201