Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstlift van Wendy

Borstlift behandeld door Dr. Laura Zaal

Tien jaar geleden had Wendy haar borsten laten vergroten. Nu was het tijd voor een lift, uitgevoerd door dr. Laura Zaal.

Wendy (44): “Tien jaar geleden heb ik al een borstvergroting laten doen. Na de zwangerschap waren mijn borsten wat gaan hangen. Het was destijds nog met een prothese op te lossen maar er is toen al gezegd dat er op termijn waarschijnlijk een borstlift nodig zou zijn. Dat moment was nu.

De kliniek waar ik toen behandeld ben is er niet meer, dus ben ik verder gaan kijken. Zo kwam ik bij dr. Laura Zaal terecht. Ik woon in Limburg en zij werkt bij Velthuis kliniek in Hilversum/Amsterdam, dat was best uit de richting. Maar ze staat zo hoog aangeschreven dat ik toch graag naar haar wilde.

Dr. Zaal beaamde dat mijn borsten te laag hingen. Ze heeft een uitgebreide borstlift gedaan en ook nieuwe protheses geplaatst. De kwaliteit van de prothese van nu is veel beter dan die van tien jaar geleden, en ik lag daar toch. Dat zo’n borstlift littekens geeft, maakte me niets uit. Wanneer loop je zonder beha of bikini? Bijna nooit. Dat was voor mij dus geen reden om het niet te doen.

Ik ben niet zo bang uitgevallen, dus ik heb me over de ingreep geen seconde druk gemaakt. Het verliep precies zoals ik had verwacht. Omdat de protheses deze keer gedeeltelijk achter de borstspier zijn gezet, had ik wel rekening gehouden met wat meer pijn. Maar het is me 100% meegevallen. Alleen de eerste twee nachten heb ik wat last gehad, overdag ging het prima.

Het herstel ging heel goed. We hebben een eigen bedrijf, dus ik kon niet veel pauze nemen. Donderdag ben ik geopereerd, maandag was ik alweer op de zaak. Natuurlijk heb ik het wel rustig aan gedaan, maar achter mijn bureau werken was geen probleem.

Twee weken geleden ben ik op eindcontrole geweest. Dr. Zaal was zeer tevreden en ik ook. Het is helemaal geworden zoals ik verwacht had. De littekens zijn goed hersteld en mijn borsten zitten weer op de juiste plek. Niet te hoog, maar heel normaal voor een vrouw van mijn leeftijd. Dat was ook mijn wens.

Ik heb nog steeds dezelfde cupmaat, ik heb geen nieuwe beha’s hoeven kopen. Ik heb dus ook niet hoeven wennen aan het volume, want dat is hetzelfde gebleven. Omdat de prothese nu gedeeltelijk achter de spier zit, geeft dat meer stevigheid. Niemand anders merkt er iets van, maar ik zie het verschil en daar gaat het om. Ik ben er echt heel blij mee.”

"Het is helemaal geworden zoals ik verwacht had"

Bel 088 - 7785201