Nieuw seizoen 'Een Nieuw Begin' - Velthuis kliniek
2-1-2014
Nieuw seizoen 'Een Nieuw Begin'

Op 7 januari start bij RTL 4 het tweede seizoen van ‘Een Nieuw Begin’. Net als in de succesvolle eerste reeks worden ook nu weer vrouwen gevolgd die een complete make-over krijgen, waardoor ze een moeilijke periode kunnen afsluiten en een nieuwe start kunnen maken. Verschillende specialisten van Velthuis kliniek hebben met veel plezier aan het programma meegewerkt.

In ‘Een Nieuw Begin’ zien we negen vrouwen die een zware tijd achter de rug hebben. Dat kan een slopende ziekte zijn of het verlies van een dierbare. Zij willen verder met hun leven, maar dat is lastig wanneer zo’n periode je gezicht en lichaam getekend heeft. Velthuis kliniek helpt deze vrouwen met een verbluffende make-over, zodat hun uiterlijk weer past bij het positieve gevoel dat hoort bij het omslagpunt in hun leven. Zo kan elke kandidaat uiteindelijk met zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden – zij gunnen zichzelf een nieuw begin!

Scala aan behandelingen
Net als vorig seizoen neemt Angela Groothuizen de presentatie voor haar rekening. Zij begeleidt de kandidaten op een zeer betrokken en oprechte manier en is erbij wanneer ze naar de kliniek gaan. Hier krijgen ze een behandeling door een plastisch chirurg, cosmetisch arts of huidtherapeut. Er komt een compleet scala aan ingrepen voorbij, van ooglidcorrectie en facelift tot injectables en peelings. Daarnaast zien de kandidaten ook een psycholoog, volgen ze workshops en maken ze uitstapjes om hun doelen te bereiken.

Open avonden voor kijkers
Naar aanleiding van de uitzendingen organiseert Velthuis kliniek speciale open avonden. De specialisten die in het tv-programma te zien zijn, geven dan gratis en persoonlijk advies over de verschillende behandelingen.

‘Een Nieuw Begin’ wordt vanaf dinsdag 7 januari 8 weken lang om 21.30 uur uitgezonden bij RTL 4.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten