Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Laat je inspireren, informeren en adviseren tijdens de Vraag het Velthuis events

11 / 09 / 2019

Ben je benieuwd hoe een Injectable behandeling in z'n werk gaat? Heb je vragen over een van onze behandelingen? Of twijfel je misschien over een peeling, rimpel behandeling of een grotere ingreep om die frissere blik weer terug te krijgen? Dan is het Vraag het Velthuis event écht iets voor jou.

Kom naar het Vraag het Velthuis event

Een rimpelbehandeling, een liposuctie of een ooglidcorrectie is niet zomaar iets. Voordat je daar 'ja' tegen zegt wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Om alle antwoorden te kunnen krijgen op je vragen, opent Velthuis kliniek voor iedereen haar deuren  tijdens het Vraag het Velthuis event. Onze specialisten beantwoorden gedurende een ochtend of avond al je vragen en geven je persoonlijk advies.

Ondertussen neem je een kijkje in onze kliniek en zijn er presentaties om meer te weten te komen over een chirurgische ingreep of cosmetische behandeling. En wil je graag zien hoe een Injectable of huidbehandeling in zijn werk gaat? Dan kun je een kijkje nemen bij de live demonstraties van onze huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

Ben je erbij?
Meld je nu gratis aan via onze website voor het Vraag het Velthuis event in en vestiging bij jou in de buurt. Hier vind je een overzicht van de verschillende avonden

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201