Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis avonden

Stel al je vragen aan onze specialisten

Een cosmetische ingreep laat je niet zomaar doen. Je wilt weten waar het gebeurt en wie het doet. Je hebt vragen en wilt antwoorden. Dat snappen wij. En precies daarom organiseren wij de Vraag het Velthuis avonden.

Op deze avonden heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze specialisten. Zij geven jou op deze avond persoonlijk antwoord. En natuurlijk kun je ook komen kijken naar de demonstraties en presentaties rondom huidverbetering en injectables. Onder het genot van een hapje en drankje garanderen we een leuke avond waar je wijzer van wordt. Klik door om het programma van de Vraag het Velthuis avonden van het voorjaar te bekijken.

Heb je de Vraag het Velthuis avonden gemist? In het najaar vinden deze weer plaats. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij laten je weten wanneer je een kijkje in de keuken van Velthuis kliniek kunt nemen.

Bel 088 - 7785201

Oksels of bikinilijn ontharen? Boek nu en ontvang 25% korting op een totaalpakket laserontharing (8 behandelingen) in de maanden juni, juli en augustus.

Lees meer