Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

logo-vraag-het-velthuis-avond
Nieuws

Kom jij ook naar de Vraag het Velthuis avond in april?

05 / 03 / 2019

Je overweegt een behandeling, je wilt een persoonlijk advies, of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond.

Kom langs en stel je vragen aan onze specialisten op de Vraag het Velthuis avonden van 08 t/m 17 april

Onze chirurgen en specialisten geven presentaties en lopen rond. Spreek ze gerust aan en laat je adviseren tijdens een mini-consult. Of kijk mee naar een injectables demonstratie. Deze avond is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk. Geniet van een hapje en een drankje en neem een kijkje achter onze voordeur.

Van Beautyavond naar Vraag het Velthuis avond
Voorheen noemden we deze avonden onze beautyavonden. In de afgelopen tijd bekroop ons het gevoel dat deze naam niet (meer) paste. Beauty wordt toch vaak gezien als een absoluut gegeven, niet zelden omdat je bijvoorbeeld in magazines altijd dezelfde soorten standaardvoorbeelden zag. Dat strookt niet met onze kijk op schoonheid. Niet voor niets zeggen wij “Zo mooi mag je zijn”. Want jij bepaalt wat mooi is aan jouw lijf of gezicht. Niemand anders. En niemand anders bepaalt wat jij aan je lichaam zou moeten veranderen.

Daarom hebben we het woord “beauty” laten vallen. Vanaf nu heten de avonden “Vraag het Velthuis avonden”. Ze draaien helemaal om jou. Om wat jij wilt zien, weten of vragen voordat je de keuze maakt voor een ingreep.  Kom met je vragen, over alle mogelijke onderwerpen. En vooral met de vragen die je misschien niet aan vrienden of online durft te stellen. Wij geven je de antwoorden. En dan beslis jij helemaal zelf.

Hier vind je een overzicht van de verschillende avonden

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201