Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

“Fijn hè, de zomer?” – Waarom niet iedereen blij wordt van de zomer

Door Han Wilmink - 06 / 08 / 2019

De zomer is een periode waar de meeste mensen lang naar uit kijken. Eindelijk uitrusten na al dat harde werken! Tijd voor je gezin, gezelligheid, lekker weer, lange avonden, op vakantie en nog veel meer. Helaas geldt dit niet voor iedereen, en kijken sommige mensen juist tegen deze periode op.

Waarom wordt niet iedereen blij van de zomer?

Tijdens de zomer gaan we vaak dunner gekleed vanwege de warmte, en dragen we vaak zelfs zwemkleding als we naar het strand gaan. Gevolg is dat je automatisch meer van je lichaam blootgeeft aan je omgeving. Maar niet iedereen voelt zich hier prettig bij. Voor hen betekent de zomer lange mouwen dragen bij heet weer, T-shirts aanhouden op het strand of zelfs excuses verzinnen om niet naar het strand of zwembad te hoeven gaan.

Gelukkig hoef je in veel gevallen niet met je onzekerheid rond te blijven lopen. Wij mogen ieder jaar weer veel mensen helpen met kleine cosmetische correcties, die een groot effect hebben op hun zelfverzekerdheid.


Aandoeningen waarbij een plastische correctie veel kan betekenen:

Borstvorming bij mannen
Bolle buiken na zwangerschappen
Te kleine of te grote borsten bij vrouwen
Afstaande oren
Er ouder uit zien dan dat je je voelt
Vermoeide ogen zowel boven als onder
Overschot van de bovenarmen en/of bovenbenen door ouder worden of na fors afvallen
Schaamlipveranderingen door ouder worden en/of zwangerschappen

Nieuwsgierig naar een peeling? Vragen over de resultaten van een neuscorrectie? Benieuwd naar het proces van een borstcorrectie?
Vraag het Velthuis, en wij stellen jouw vragen aan onze specialisten. Misschien zie je jouw vraag binnenkort uitgebreid terug in een blogartikel!


Een afspraak maken

Veel mensen weten niet dat er veel behandelingen zijn, waar géén operatie bij komt kijken. Een verhelderend gesprek met ons kan ook helpen om de -in de ogen van de cliënt- ongunstige lichaamsverhouding uit te leggen. Zo wordt duidelijk hoe het probleem wordt veroorzaakt en wat er nodig is om dit te verbeteren, zoals levensstijl of huidverbeteringen.

Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Wacht dan niet en maak een afspraak bij een van onze plastisch chirurgen. Wij helpen je graag verder!

Altijd volledig op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor info, acties en kortingen!

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201