Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Met fillers blijf je er fris uitzien, ook ná je 30e!

11 / 05 / 2022

Beginnen na je 30e de jaren zichtbaar te tellen? Dan hebben we goed nieuws voor je: De huidige generatie injectables geeft jou in no-time weer je frisse en jeugdige uitstraling terug! Zodat jij je niet langer hoeft te storen aan de rimpels in je gezicht of van niemand meer hoeft te horen dat je een ‘boze blik’ hebt. Je gezichtsuitdrukking wordt zachter, je fronsrimpels verminderen, kortom: Je bent weer helemaal jezelf!

Een professionele aanpak voor een natuurlijk resultaat

Omdat je gezicht één geheel is en dus goed in balans moet blijven, behandelen onze cosmetisch artsen met een fillerbehandeling vaak je hele gezicht. Door op de juiste plekken de juiste hoeveelheid te injecteren, zijn de resultaten beter en natuurlijker. Dat doen ze volgens de MD Codes methode, een gestandaardiseerde methode die bij iedereen toepasbaar is.

Meer volume, mooiere gezichtscontouren

Fillers helpen het volume te herstellen en je gezicht meer contour te geven. Dit is een behandeling op basis van hyaluronzuur, dat na een tijd weer wordt afgebroken door het lichaam. Deze behandeling is onder meer geschikt voor de behandeling van je lippen, traangootjes en je kin- en kaaklijn.

Welke injectables behandelingen verzorgen wij nog meer?

Naast behandelingen met fillers verzorgen we ook behandelingen met tijdelijke spierontspanners en liquid facelifts. Een behandeling met injectables is bijvoorbeeld de Profhilo behandeling, die huidverslapping effectief aanpakt en die de huid daadwerkelijk herstelt en verjongt.

Wil je meer weten over één van deze behandelingen of twijfel je nog? Boek dan snel een consultafspraak!

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201