Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Op tijd starten met een goede huidverzorging = mooier ouder worden!

14 / 05 / 2022

Ook voor je huid geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Misschien zelfs wel juist voor je huid! Want wanneer je als twintiger tijdig begint met een goede huidverzorging, kun je latere huidveroudering (en eventuele ingrijpendere behandelingen) soms nog jaren uitstellen! Reden te meer dus om juist ook als twintiger je huid regelmatig op te frissen, bijvoorbeeld als je last begint te krijgen van een grauwe huid, een vlekkerige en vale huid of juist een vette, onrustige huid.

Een peeling laat jouw huid weer juichen!

Met een peeling komt je gezonde huid weer boven; de behandeling verbetert de algehele structuur en vermindert ook restverschijnselen van acne. Voor je hele gezicht heeft dit een heerlijk verfrissend effect. En dat zie je meteen als je in de spiegel kijkt, je bent na een peeling echt weer helemaal jezelf!

Welke peeling behandelingen verzorgt Velthuis kliniek?

De keuze van een peeling voor jouw huid hangt samen met het huidtype en het doel dat je wilt gaan behalen. Afhankelijk daarvan kun je kiezen voor een oppervlakkige peeling, een medium peeling of een diepe peeling. Voor een oppervlakkige peeling gebruikt Velthuis kliniek glycolzuur of salicylzuur. Deze milde peeling verbetert vooral de conditie van de huid. Met een wat intensievere medium peeling maakt Velthuis kliniek je huid gladder en jonger. Hierbij wordt Trichloorazijnzuur (TCA) of fenol gebruikt, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en afgestoten wordt. Met de intensieve diepe peeling verbeter je tenslotte de huidstructuur met een liftend of verstrakkend effect, en ontstaat er een afname van hyperpigmentatie in de huid. 

Weten of een peeling behandeling ook voor jou geschikt is?

De huidtherapeuten van Velthuis kliniek kunnen je goed adviseren over deze verschillende typen peelings en hun geschiktheid voor jouw huid. Boek nu online je consultafspraak, en kijk wat Velthuis kliniek voor jouw huid kan betekenen.

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201