Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Een mooiere, jongere, en frissere uitstraling met de skinbooster

Door Kelly Zuidgeest - 29 / 07 / 2021

Wil je af van een droge, vale en slappe huid met volumeverlies, dan biedt een skinbooster behandeling de oplossing. Een skinbooster is een injectievloeistof die ervoor zorgt dat je huid vol en mooi blijft, aangezien er natuurlijke, actieve ingrediënten worden ingebracht waardoor nieuw collageen en elastine wordt gevormd. Een natuurlijke behandeling zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

Verouderingsproces

Het verouderingsproces start al vanaf ons 25ste levensjaar met de eerste lijntjes, rimpeltjes, verslapping en het verlies van vocht en volume. Halverwege de 20 begint ons collageen af te nemen en beginnen de eerste tekenen van veroudering in het gezicht, hals en bij de handen te verschijnen. Door de huid te behandelen met een skinbooster krijgt de huid een enorme boost wat zorgt voor een frisse en stralende uitstraling.

De behandeling

De huidtherapeut kiest de skinbooster die het beste past bij je huidtype en indicatie. Na de reiniging wordt de skinbooster met behulp van minuscule naaldjes in de huid gebracht. Dat kan een klein beetje vervelend voelen, maar is over het algemeen goed te verdragen. De skinbooster behandeling verbetert de doorbloeding en zet de huid aan tot de aanmaak van meer collageen en elastine. 3 tot 6 behandelingen met een interval van 1-2 weken leveren het beste resultaat op.

Het resultaat

Het effect van de skinboosters is meestal na twee weken zichtbaar en houdt maanden lang aan. De skinbooster brengt naast hyaluronzuur ook een vitamine- en mineralencomplex in de huid, waardoor de huidelasticiteit verbetert en de vochtbalans herstelt. De teint van de huid is vaak al na één behandeling egaler van kleur. Als je jouw stevige, egale en stralende huid wilt behouden, begin dan tijdig met huidverbeterende behandelingen!

Wil jij meer weten over een skinbooster behandeling? Plan dan gerust eens een consult in bij een van onze huidtherapeuten, zij helpen je graag verder!

Terug naar overzicht

De skinbooster brengt naast hyaluronzuur ook een vitamine- en mineralencomplex in de huid, waardoor de huidelasticiteit verbetert en de vochtbalans herstelt.

Bel 088 - 7785201