Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Aflevering 4

Het Zit In De Familie

Aflevering 4

In de vierde aflevering van 'Het Zit In De Familie' maakt Lieke van Lexmond kennis met de families Jansen en Berfelo/Posthuma. Ze zijn op zoek naar hulp bij het overwinnen van hun uiterlijke ongemakken. De zusjes Dominique en Manon hebben erg kleine borsten, en de nichtjes Helma en Sylvia hebben veel last van hun hangende bovenoogleden. Onze ervaren specialisten bepalen samen met hen passende behandelingen zodat ze weer vol vertrouwen in het leven kunnen staan. 

Borstvergroting

Familie Jansen

De zussen Dominique en Manon voelen zich absoluut niet vrouwelijk. Zij schamen zich zo ontzettend voor hun niet volgroeide borsten, dat deze familiekwaal hun levens beheerst. De meiden zijn altijd in de weer met push-up bh's of vullingen, zodat het minder opvalt. Ze zijn stikjaloers op jonge meiden mét borsten. Dominique en Manon dromen ervan om ook eens zelfverzekerd voor de spiegel te staan en trots te zijn op hun lijf.

Familie Jansen

Bekijk hier het gedeelte over de borstvergrotingen

Bovenooglidcorrectie

Familie Berfelo/Posthuma

Nichtjes Helma en Sylvia hebben allebei heel veel last van hun hangende bovenoogleden. Dit hebben zij geërfd van hun oma. De nichtjes zien er altijd vermoeid uit en krijgen daarnaast ook vaak de vraag of ze moe zijn. Helma en Sylvia zijn het meer dan zat en willen er ook eens mooi en uitgeslapen uitzien. 

Familie Berfelo/Posthuma

Bekijk hier het gedeelte over de bovenooglidcorrecties
Deze artsen zijn te zien in de vierde aflevering

Onze gespecialiseerde artsen helpen je graag verder.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie

Wil jij meer weten over een van de behandelingen uit de vierde aflevering van 'Het Zit In De Familie' of direct een consult inplannen? Neem dan contact met ons op!

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201