Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Aflevering 1

Het Zit In De Familie

Aflevering 1

In de eerste aflevering van 'Het Zit In De Familie' maakt Lieke van Lexmond kennis met de families Visser en Jansen. Ze zijn op zoek naar hulp bij het overwinnen van hun uiterlijke ongemakken. Onze ervaren specialisten bepalen samen met hen passende behandelingen zodat ze weer vol vertrouwen in het leven kunnen staan. 

Buikwandcorrectie

Familie Visser

De verder slanke moeder Marieke (57) en dochters Bo (30) en Sil (28) hebben na hun zwangerschappen enorme lubberbuiken gekregen. Zij zijn onzeker over hun lichaam en dragen altijd speciaal ondergoed om hun buiken te verstoppen. Dit ondergoed trekken ze hoog op, zodat al het vel erin past. Moeder Marieke vindt het heel erg dat haar dochters zo lijden en zou ze zo graag weer gelukkig willen zien. 

Familie Visser

Bekijk hier het gedeelte over de buikwandcorrecties

Bovenooglidcorrectie

Familie Jansen

De familie Jansen is een hechte familie. Dochters Marlies (29), Carlijn (33), Lonneke (36) en moeder Robine (65) hebben last van overtollig vel boven hun oogleden. De vrouwen zijn hun norse en vermoeide blik meer dan zat! Daarnaast zien de dochters dat het bij hun moeder steeds erger wordt, naarmate zij ouder wordt. Dit vinden ze een verschrikkelijk vooruitzicht! Het zou hen heerlijk lijken om voortaan zelfverzekerder door het leven te kunnen gaan zonder constante opmerkingen en vervelende grapjes over hun ogen. 

Aflevering van familie Jansen

Deze artsen zijn te zien in de eerste aflevering

Onze gespecialiseerde artsen helpen je graag verder.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie

Wil jij meer weten over een van de behandelingen uit de eerste aflevering van 'Het Zit In De Familie' of direct een consult inplannen? Neem dan contact met ons op!

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201