Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De injectable behandeling van Marlot

Injectables behandeld door Lylian Logtenberg

Je hoort vaker dat mensen na een injectables behandeling nauwelijks nog kunnen fronsen; het is dan vaak niet goed gedaan. Je ziet er bij mij echt niks van!

Marlot Willems ken je misschien van haar lifestyleblogs op jolie-lot.com of haar Instagramaccount @jolielot. Online laat ze haar volgers zien wat haar energie geeft: van verre reizen tot een nieuwe outfit, van een verse cappuccino tot een mooi interieur. Marlot kwam naar Velthuis kliniek voor een injectable behandeling.

Waarom een tijdelijke spierontspanner?
“Ik had wat rimpels waar ik me aan stoorde. Van die lijnen in mijn voorhoofd en het begin van een frons tussen mijn wenkbrauwen. Ik wil het liever voorkomen dan dat ik me er straks heel erg aan stoor, vandaar dat ik voor een tijdelijke spierontspanner heb gekozen.”

Je maakte een afspraak bij Lylian Logtenberg.
“Klopt. Ik kende Velthuis kliniek via een vriendin die er was geweest. Het is een grote organisatie met artsen die veel ervaring hebben, dat vond ik een fijn idee. Het is toch je gezicht…”

Hoe verliep het consult?
“Dat ging prima. Ik heb met Lylian besproken waar ik voor kwam en zij heeft me toen behandeld. We hebben alleen besproken waarvoor ik kwam, het is niet zo dat een arts je dan ook nog even gaat vertellen wat er nog meer aan je gezicht gedaan kan worden. Dat is wel het gevaar tegenwoordig: je kunt van alles laten doen. Ik vond het heel fijn dat daar bij Velthuis kliniek niet op wordt aangedrongen.”

En dan die prikjes… deed het pijn?
“De prikjes tussen je wenkbrauwen zijn wat gevoelig, maar die op je voorhoofd niet. Voor een behandeling met een tijdelijke spierontspanner krijg je ook geen verdoving, dat is echt niet nodig. Mensen denken vaak dat je direct resultaat ziet, maar dat is niet zo. Het effect zie je pas na ongeveer negen dagen.”

Kun je eigenlijk nog wel boos kijken?
“Ja, ik kan nog steeds mijn wenkbrauwen optrekken of boos kijken! Lylian heeft het heel subtiel gedaan. Je hoort wel vaker dat mensen na een injectable-behandeling nauwelijks nog kunnen lachen of fronsen; meestal is het dan niet goed gedaan. Je ziet er bij mij echt niks van.”

Je hebt je behandeling gedeeld met je volgers.
“Dat was een bewuste keuze. Ik ben altijd heel eerlijk over wat ik laat doen. Ik weet dat er veel vrouwen zijn die twijfelen, dan kunnen ze het beter aan mij vragen. Ik zal altijd eerlijk antwoord geven.”

Hoe waren de reacties?
“Ik heb eigenlijk alleen maar positieve reacties gehad en nooit vervelende berichten. Sommige mensen waren wel verbaasd toen ze zagen hoe natuurlijk het was. Er wordt vaak gedacht dat je van een tijdelijke spierontspanner zo’n uitdrukkingsloos gezicht krijgt, maar dat hoeft helemaal niet. Mensen zijn soms tegen injectables, maar ik vind dat iedereen zelf mag beslissen.”

Voel je je beter na de behandeling?
“Zelfvertrouwen is een groot woord, maar het heeft voor mij wel met zekerheid te maken. Het is mijn vak om op de foto te gaan, ik zie mezelf dus vaak terug en kijk dan kritisch naar mezelf. Ik was niet onzeker over die rimpels, maar ik begon me er wel steeds meer aan te ergeren. Mijn moeder vroeg: zou je dit ook hebben gedaan als je dit werk niet deed? Dat weet ik niet. Maar ik ben nu heel blij dat ik het wél heb gedaan.”

"Liever rimpels voorkomen, dan dat ik me er straks aan stoor"

Bel 088 - 7785201