Nu te zien: Tv-programma De Kliniek  

Meer informatie
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Noreen Vingerhoedt

Cosmetisch arts

BIG registratienummer: 49063663601 Behandelingen:
Vestiging:

Omdat ieder gezicht anders is, is ook elke behandeling anders. Dat vindt drs. Noreen Vingerhoedt.

cosmetisch arts Noreen Vingerhoedt

"Het is voor mij als cosmetisch specialist ontzettend fijn om in een prettige en professionele ambiance topzorg te kunnen bieden aan cliënten. Bij Velthuis kliniek staat het leveren van kwaliteit en veiligheid voorop. Alle persoonlijke aandacht voor de cliënt, korte wachttijden, snelle behandeling, duidelijke aanspreekpunten en één behandelend arts zijn factoren die het voor alle betrokkenen erg fijn werken maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft me altijd weten te boeien. Mijn handelingen, bijvoorbeeld bij fillers, hebben vaak direct resultaat. Ik merk dat de mensen opfleuren na een behandeling. Wanneer je bijvoorbeeld een moeilijke periode achter de rug hebt, kan ik je helpen om de sporen die zijn achtergelaten te verzachten. Het is een artistiek vak, met oog voor detail en verhoudingen, alsmede de individuele schoonheid. Ik maak mijn cliënten blij, en dat maakt mij weer blij.

Het bieden van een persoonlijk advies en een behandelplan op maat staat bij mij voorop. Het behouden van de natuurlijke uitstraling en de individuele schoonheid en identiteit is voor mij zelfs essentieel. Ik streef naar een subtiele en natuurlijke verbetering , accentuering voor een stralend, fris en uitgerust resultaat. 

Onlangs zag ik een cliënt op mijn spreekuur die een zeer zware periode achter de rug had. Na een lange en moeilijke herstelperiode had de zware tijd de sporen nagelaten in haar gezicht, dat niet meer bij haar huidige zelfbeeld paste maar haar wel steeds confronteerde met die tijd. Na de behandeling was zij zo dankbaar en geëmotioneerd, zeer ontroerend om te zien!"

Drs. Noreen Vingerhoedt is een echte duizendpoot. Zij voltooide haar opleiding arts Geneeskunde aan de Universiteit Nijmegen en specialiseerde zich uiteindelijk als orthopeed èn cosmetisch arts. De afwisseling in beide vakgroepen houdt haar werk afwisselend en boeiend. Drs. Vingerhoedt is vanaf 2019 werkzaam als cosmetisch arts bij Velthuis kliniek.

Bel 088 - 7785201