Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De peelings en microneedling behandeling van Charlotte

Microneedling, Peelings behandeld door Luca Geleedst

Een vette huid met overtollig talg, roodheid en littekentjes van acne: daar wilde Charlotte graag vanaf. Een combinatie van peelings en microneedling had het gewenste resultaat.

Charlotte: “Ik ga al sinds mijn twaalfde naar de schoonheidsspecialiste. In de puberteit heb ik veel last gehad van acne. De puistjes waren inmiddels wel minder, maar ik had nog steeds een vette huid met overtollig talg. De acne heeft ook roodheid en littekentjes achter gelaten. Bij een huidtherapeut heb ik hiervoor een aantal peelings gehad, maar die gaven niet het effect dat ik wilde. Een vriendin van mij had last van rosacea en ging daarvoor naar Velthuis kliniek. Ik had haar een tijdje niet gezien vanwege de lockdown, en toen ik haar weer zag viel me op dat ze er heel goed uitzag. Ze vertelde toen dat ze onder behandeling was bij Luca Geleedst en heel tevreden was. Mijn huidige huidtherapeut wist niet meer wat ze nog kon doen, zodoende heb ik een afspraak gemaakt.

Luca vond het interessant omdat ik al veel had gedaan zonder het gewenste effect. Zij zag mogelijkheden met een combinatie van peelings en microneedling. Ze zei er eerlijk bij dat het waarschijnlijk nooit helemaal weg zal gaan. Mijn huidtype is hormonaal bepaald en hoort gewoon bij mij.

We zijn met vier behandelingen gestart, om en om microneedling en een peeling. De behandelingen zijn me erg meevallen. Peelings kende ik al, maar de microneedling was nieuw. Je krijgt veel naaldjes in je huid, maar ik vond het niet pijnlijk. Je voelt het, maar het is goed te doen.

Na die vier keer was het al heel wat minder. Extra peelings hadden vrij weinig effect, dus heb ik nog 2 keer microneedling gedaan. Dat heeft veel resultaat gehad: mijn huid is veel rustiger, de bultjes zijn verminderd en de littekentjes zijn op de meeste plekken verdwenen. Ook de roodheid en de grove poriën zijn minder. Mijn huid is soepeler en zachter geworden. Ik ben er heel erg blij mee, zeker na zo lang gezocht te hebben. Ik kom nu elk kwartaal terug voor een microneedling behandeling, als onderhoud.”

"Ik ben er heel erg blij mee, zeker na zo lang gezocht te hebben"

Bel 088 - 7785201