Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De liposuctie van Simone

Liposuctie behandeld door Drs. Felicia Smits

Volgens plastisch chirurg Felicia Smits was Simone een goede kandidaat voor liposuctie. Tijdens de ingreep pakte ze haar buik én haar lovehandles aan.

Simone (50): “Voor mijn 50e verjaardag heb ik mezelf een liposuctie cadeau gedaan. Na de zwangerschappen had ik een buikje en ‘lovehandles’ overgehouden. Ik ben heel hard gaan sporten en ook afgevallen, maar mijn personal trainer zei: ‘Sorry, het vet dat daar zit krijg je met sporten echt niet weg’. Ik was al eerder bij Velthuis kliniek geweest voor een ooglidcorrectie en botox, dus ik heb niet eens verder gezocht. Ik heb alleen gekeken door welke arts ik graag geholpen wilde worden. Dat werd Felicia Smits.

Heel mooi geworden
Felicia zei meteen dat ik een goede kandidaat was voor liposuctie. Ze was ook heel duidelijk over wat ik kon verwachten: het zou niet worden zoals toen ik zestien was, maar dat hoefde voor mij ook niet. Ik wilde gewoon af van die buik en die lovehandles. En dat is gelukt. Ik heb niet opeens een ‘blokjesbuik’ gekregen, maar als ik nu een spijkerbroek aantrek, is mijn buik plat. Ik kan er een strak truitje op dragen en dan zie je een mooie lijn, zonder rolletjes boven die broekband. Zelfs mijn favoriete huispakken, van een gebreid stofje, kan ik nu weer aan. Het is gewoon heel mooi geworden.

Pijn na de ingreep
De ingreep is onder sedatie gedaan, daar weet ik niks meer van gelukkig. Maar van het herstel des te meer; ik wist niet dat het zoveel pijn zou doen. Ik kon helemaal niets, zat op de bank en kon amper omhoogkomen. Ik was helemaal blauw en beurs en draaien in bed gaf een schrijnend gevoel. Met paracetamol was het wel te doen, maar het heeft best een poosje geduurd voordat de pijn helemaal weg was. Maar het was het allemaal waard. Die pijn vergeet je, net als de weeën van je bevalling. Ik zou het morgen zo weer doen. Sterker nog: nu mijn buik zo mooi plat is, valt mijn maag meer op. Ik overweeg dus om nog een keer te gaan…”

"Als ik nu een spijkerbroek aantrek, is mijn buik plat."

Bel 088 - 7785201