Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De liposuctie van Tammie

Liposuctie behandeld door Drs. Felicia Smits

Tammie wilde graag van het vet op haar buik en onderkin af. Drs. Felicia Smits zorgde ervoor dat ze nu 100% beter in haar vel zit.

Dat vet ging met afvallen echt niet weg
Tammie: “Ik had vet rond mijn buik wat met afvallen echt niet wegging. Ik wist dat het weggehaald kon worden met liposuctie maar ik dacht dat daar een gigantisch prijskaartje aan vast zat, dus ik durfde er ook niet naar te gaan zoeken. Ik had in mijn hoofd: als ik ooit een prijs win, laat ik het doen, omdat ik hoopte dat me dat van mijn onzekerheid over mijn lichaam af zou helpen. In januari 2020 viel de Postcode Loterij eindejaarsknaller in mijn dorp en wijk, ik deed daar al jaren aan mee. Toen besloot ik: nu ga ik het laten doen.

Ik kreeg erg goede, heldere uitleg
Ik kreeg een consult bij Felicia Smits en was best nerveus, omdat ik niet wist of er daadwerkelijk iets gedaan kon worden aan mijn probleem. Felicia Smits was erg hartelijk en we konden erg lachen om bepaalde opmerkingen die zij en ik maakten, dus ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik vind haar een heerlijk mens, zeer capabel, ze weet je erg snel op je gemak te krijgen. Ik kreeg erg goede, heldere uitleg en voelde absoluut geen druk om ter plekke te beslissen. Sterker nog, er werd me geadviseerd om er nog even rustig over na te denken en alles te laten bezinken. Niet alleen het vet op mijn buik zou worden weggehaald, maar ook het vet onder mijn kin. Thuis heb ik alle informatie doorgelezen, het met mijn man besproken en ik besloot ervoor te gaan.

Het is mij echt verschrikkelijk meegevallen
Ik zag niet op tegen de behandeling. Na de zeer uitgebreide uitleg wist ik wat me te wachten stond, en omdat het onder narcose ging zou ik er niks van merken. Ik kon even lekker slapen en als ik wakker werd was ik van mijn buik en mijn onderkin af, dat zag ik als een win-win situatie. Het is mij echt verschrikkelijk meegevallen, ik heb geen moment gehad dat ik er tegenop zag. Ik heb zelfs nog wat grapjes gemaakt met de medewerkers in de operatiezaal. Tijdens de rit terug naar huis was ik erg misselijk van de narcose. Thuis ben ik meteen in bed gedoken en dat was heerlijk. Pijn heb ik niet echt gehad, heb een hoge pijngrens en dat scheelt misschien bij mij. En met de pijnstillende medicatie vond ik het absoluut prima te doen.

Blij als ik in de spiegel kijk
Mijn operatie is nu een jaar geleden en ik ben nog elke dag blij als ik in de spiegel kijk. Ik heb er blijkbaar meer mee gezeten dan ik zelf door had. Ik zit absoluut veel beter in mijn vel. Wat ik in de spiegel zie, klopt nu veel beter bij mij dan voor de operatie.”

"Wat ik nu in de spiegel zie, klopt bij mij"

Bel 088 - 7785201