Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De gezicht- en halslift van Keeta

Directe halslift behandeld door

Keeta liet haar gezicht en hals liften door dr. Bart Stubenitsky. ‘Het is echt een wereld van verschil.’

Keeta (50): “Ik zou willen dat het taboe rond plastische chirurgie eens wat minder zou worden. Veel mensen vinden het nog steeds ‘gekkigheid’ als je iets aan je lichaam wilt laten doen. Waarom kunnen we daar niet eerlijk en open over praten? Reclame maken voor make-up of je tanden bleken, dat is heel normaal. Maar voor cosmetische ingrepen ligt dat opeens anders. Terwijl de meeste ingrepen snel gedaan zijn en een gigantisch resultaat geven.

Zo had ik al jaren last van een hangende huid. Het zit bij ons in de familie, mijn moeder heeft ook een hele losse huid. Vorig jaar in april heb ik een buikwandcorrectie laten doen in het ziekenhuis. Ik was zo gelukkig met het resultaat, dat ik de arts vroeg of hij ook niet iets aan mijn kin kon doen. Maar hij zei: dat is niet mijn specialiteit. Hij verwees me toen naar een arts die er wel in gespecialiseerd is.

In eerste instantie ging ik alleen voor mijn onderkin, maar toen we tijdens het consult de procedure bespraken vroeg ik hem of hij niet meteen vijf jaar van mijn gezicht af kon halen. Ik hoefde heus niet helemaal strakgetrokken te worden, ik wilde gewoon de tijd een beetje terugdraaien. En dat heeft hij fantastisch gedaan. Ik heb een halslift met liposculptuur gehad en daarbij een MACS-lift. De operatie is me reuze meegevallen. De band die je om je hoofd moet dragen is even vervelend, maar ik heb geen pijn of irritatie gehad. Na een week mocht de band eraf en kon ik alweer gewoon over straat. En na twee weken ging ik weer aan het werk. Zo snel, dat had ik echt niet verwacht. Het resultaat is echt mooier geworden dan ik had gehoopt. Mensen vragen me of ik ben afgevallen of naar de kapper ben geweest. Het ziet er dus heel natuurlijk uit, terwijl je op de foto’s echt een significant verschil ziet. Dr. Stubenitsky had precies door wat ik wilde.

Het is verbazingwekkend wat zo’n ingreep met je doet. Ik voel me fitter, kleed me leuker, draag weer kettinkjes en sjaaltjes. Heerlijk! Het psychologische effect is veel groter dan ik had gedacht. Er hangt natuurlijk een prijskaartje aan, maar je koopt ook een auto en gaat ook op vakantie. Die zou ik er zonder problemen voor laten staan. Ik heb veel liever dit: elke minuut van de dag ben ik er blij mee!”

"Het is verbazingwekkend wat zo’n ingreep met je doet. Ik voel me fitter, kleed me leuker, draag weer kettinkjes en sjaaltjes. Heerlijk!"

Bel 088 - 7785201