Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De facelift van Roselinda

Facelift behandeld door

Roselinda meldde zich aan voor ‘Spiegeltje Spiegeltje’ op LINDA.tv. Ze werd geselecteerd en kreeg een facelift van dr. Bart Stubenitsky: “Het is echt een geschenk.”

Roselinda (52): “Vijf jaar geleden overwoog ik al om iets aan mijn gezicht te laten doen. Ik heb een darmziekte waarvoor ik veel medicijnen moet slikken en dat heeft de veroudering vervroegd. ’s Ochtends zie je de vermoeidheid aan mijn gezicht. Vooral mijn hals en kin waren behoorlijk uitgezakt. Dat maakte mij verdrietig. Had ik lekker hardgelopen, sprong ik onder de douche, wilde ik me aankleden en dan zie je in de spiegel dat gezicht. Je wordt er elke dag mee geconfronteerd en de laatste drie jaar voelde ik me echt wel oud.

Ik dacht: ik ga sparen en over een jaar of vier laat ik iets doen. En toen kwam LINDA.tv ertussen. Ik heb snel een verhaaltje geschreven en een foto gestuurd en prompt werd ik opgebeld. Dat was zo’n gek gevoel: alsof het zo moest zijn.

Door het programma werd ik aan dr. Bart Stubenitsky gekoppeld. Het eerste consult gaf me een heel warm gevoel, dr. Bart en ik hadden direct een klik. Hij is heel rustig, menselijk en gemoedelijk. We hebben de mogelijkheden besproken en de enige optie was een facelift. Dat is een pittige ingreep en toch heb ik dat niet zo ervaren. Normaal gesproken heb ik snel blauwe plekken, dus ik dacht: ik zit straks onder. Maar dat viel enorm mee. Ik was ook direct goed wakker na de narcose en heb nauwelijks pijn gehad. Ik heb zelfs geen paracetamol gebruikt.

In totaal ben ik ruim zeven weken uit de running geweest. In de vierde week begon een litteken achter mijn oor wat te rommelen. De nietjes waren er al uitgehaald en de wond was nog niet helemaal dicht, maar dat ging gelukkig vanzelf over. Ik vond de hoofdband die je de eerste twee weken moet dragen zelfs prettig, die geeft steun en zekerheid. Ik heb hem daarom langer doorgedragen dan nodig was.

Het is nu bijna 5 maanden later en ik zie het nog veranderen. Ik krijg steeds meer jukbeen en de spanning onder mijn kind wordt ook heel langzaam minder. Een facelift heeft toch wel tijd nodig om te herstellen, ik denk dat pas na een jaar dat het resultaat helemaal zichtbaar is. Ik word steeds meer mezelf. Overigens merkt niemand in mijn omgeving het. Dat vind ik een groot compliment voor de arts, hij heeft het heel natuurlijk gedaan.

Ik voel me niet jonger door de facelift, maar ik vind mezelf wel mooier. Mijn gezicht is meer in balans. Ik voelde me fysiek nog jong, nu heb ik ook weer een gezicht dat past bij een vrouw van 52. Het klopt weer.

Ik ervaar de facelift als een groot geschenk. Als ik een leuke sjaal of een coltruitje wil dragen, doe ik dat gewoon. En mijn haar kan weer in een paardenstaart, terwijl ik vroeger altijd een lange bob had om die hals te verdoezelen. Dat hoeft nu niet meer en dat geeft rust. Ik heb een nieuwe balans gevonden en voel weer vrijheid in mijn hoofd. Van mij krijgt Velthuis kliniek een dikke tien.”

Roselinda

" Ik voelde me fysiek nog jong, nu heb ik ook weer een gezicht dat past bij een vrouw van 52"

Bel 088 - 7785201