Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De facelift van Mariëlle

Facelift behandeld door Dr. Jacques van der Meulen

Mariëlle deed mee aan het tv-programma ‘De Kliniek’. Een facelift en een ooglidcorrectie later is ze blij: “Je ziet nu mijn felblauwe ogen weer!”

Mariëlle (47): “Een buikje kun je nog verbloemen, maar je gezicht is het eerste wat anderen zien. Mensen vroegen vaak: ben je moe? Heb je slecht geslapen? Daar had ik last van: ik voelde me 25 maar zag eruit als in de 50.

Omdat ik me stoorde aan mijn neuslippenplooi was ik al heel lang bezig met fillers. Dat gaf wel verbetering, maar na een paar maanden is het effect weer weg. Daarnaast had ik last van hangende oogleden. Het was niet erg genoeg om voor vergoeding in aanmerking te komen, maar ik had duidelijk minder zicht. Bovendien ergerde ik me aan de wallen onder mijn ogen. Ik dacht: er moet toch een manier zijn om er beter uit te zien?

Toen kwam het tv-programma ‘De Kliniek’ voorbij. Ik heb een video en wat foto’s opgestuurd en gevraagd of er iets gedaan kon worden aan mijn ogen en neuslippenplooi. Ik dacht zelf aan een ooglidcorrectie en fillers maar volgens dr. Jacques van der Meulen was het daarmee niet op te lossen. Hij stelde een facelift en ooglidcorrectie voor. Oké, dat had ik niet verwacht. Een facelift is echt een grote ingreep, daar was ik best bang voor. Maar de dokter stelde me gerust. Hij heeft precies uitgelegd wat hij zou doen en zei: ik trek het niet strak dus je krijgt geen plastic gezicht. Je houdt je eigen uitstraling maar dan jonger. Dat de ingreep op televisie te zien zou zijn, daar had ik geen moeite mee. Uiteindelijk doe ik het niet voor anderen maar voor mezelf. Zo’n operatie zou ik nooit kunnen betalen. Dus dacht ik: laten we het maar doen.

Op YouTube heb ik filmpjes gezien van een faceliftoperatie waarbij het hele gezicht wordt losgemaakt en strakgetrokken, heel bloederig. Maar ik heb alleen een klein litteken van nog geen twee centimeter bij mijn oren, dat is alles. Bij mijn oogleden zie je helemaal niks. Ik ben echt mezelf gebleven. Maar ik heb nu wel een kaaklijn zonder onderkin. En als ik een selfie maak hoeft die zonnebril niet meer op: je ziet nu mijn heldere, felblauwe ogen weer.

Als ik nu mensen tegenkom die het niet weten, vragen ze: ben je afgevallen? Of ben je verliefd? Dat is toch een stuk leuker om te horen.”

 

"Ik ben echt mezelf gebleven"

Bel 088 - 7785201