Meld je aan voor de open avond in Rotterdam op 27 juni    

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De bovenooglidcorrectie van Sandra

Bovenooglidcorrectie behandeld door Dr. Franz Pronk

Overhangende oogleden, hoofdpijn en een vermoeide blik: redenen genoeg voor Sandra om een ooglidcorrectie te laten doen bij plastisch chirurg Franz Pronk.

Sandra: “Dat lang weekend Malaga was al geboekt, ik had niet verwacht dat ik zo snel al geholpen kon worden. Maar volgens dr. Franz Pronk kon ik vier dagen na de ingreep prima gaan. Als ik maar een zonnebril zou dragen en een pet, zodat mijn ogen uit de zon zouden blijven. En dat is prima gegaan. Ik heb het weekend rustigaan gedaan. Nee, ik was niet bang voor complicaties, het zag er hartstikke goed uit.”

Aardige dokter
“Een vriendin van me werkt bij Velthuis kliniek, dus toen ik over een bovenooglidcorrectie na ging denken, was de keuze snel gemaakt. Het eerste consult bij dokter Pronk was gewoon goed. Het is een hele aardige dokter, ik voelde me meteen op mijn gemak. En hij begreep precies wat ik bedoelde. Ik had overhangende oogleden, veel last van hoofdpijn en altijd een vermoeide blik. Met een ooglidcorrecties was dat op te lossen.”

Heel mooi gedaan
“Op de dag van de ingreep was ik wel een beetje nerveus natuurlijk, maar iedereen was heel vriendelijk en rustig. De operatie duurde iets langer dan gepland, want er zat een vetbultje dat ze meteen hebben weggehaald. Na de ingreep had ik een paar dagen dikke ogen, dat was te verwachten. Maar op de dag dat ik naar Malaga vertrok, zag het er al mooi uit. Nog wel wat blauw, maar mijn ogen stonden al veel meer open. Na een paar weken zie je goed hoe het geworden is. Ik vind zelfs dat er wat minder rimpeltjes zitten aan de zijkant van mijn ogen. Ook heb ik minder hoofdpijn. En die vermoeide blik is helemaal verdwenen. Dokter Pronk heeft het heel mooi gedaan.”

"Dokter Pronk begreep precies wat ik bedoelde."

Bel 088 - 7785201