Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstverkleining van Wendy

Borstverkleining behandeld door Dr. Tim Nijhuis

Wendy wilde graag een borstverkleining vanwege nek- en schouderklachten. “Dr. Tim Nijhuis heeft ze echt schitterend gemaakt.”

Wendy: “Ik was al een jaar bezig met fysiotherapie omdat ik nek- en schouderklachten had. Op aanraden van de fysiotherapeut heb ik een korset geprobeerd; als dat zou helpen, waren mijn zware borsten de oorzaak van de klachten. En dat hielp inderdaad. Een borstverkleining zou dus de oplossing zijn. In het ziekenhuis was de wachtlijst door corona gigantisch. Toen ben ik verder gaan kijken. De foto’s op de website van Velthuis kliniek vond ik heel mooi, dus heb ik een afspraak gemaakt.

Bij deze arts kon ik snel terecht
Met plastisch chirurg Wiebren van den Berg had ik een plezierig gesprek. Hij was duidelijk over wat ik kon verwachten, maar hij had pas maanden verder plek. Dat was pech, als ik bij iemand anders op consult was geweest zou ik dus al eerder terecht kunnen. Ik nam aan dat alle artsen bij Velthuis kliniek deskundig zijn, dus heb geïnformeerd of ik door iemand anders sneller geholpen kon worden. Bij dr. Tim Nijhuis kon ik inderdaad al eerder terecht.

Meteen een vertrouwd gevoel
Ik heb dokter Nijhuis pas op de dag van de operatie voor het eerst gezien. Hij vertelde wat over zichzelf en over zijn ervaring, dat gaf mij meteen een heel vertrouwd gevoel. Hij ging tekenen en verontschuldigde zich ervoor dat het litteken iets groter zou worden omdat ik veel was afgevallen. Ik had veel overtollige huid en dat wilde hij tot onder de oksel weghalen. Dat vond ik prima. Ik ben wel geschrokken toen ik de tweede dag na de operatie voor het eerst mijn beha uitdeed. Ik had alleen bolling aan de boven- en zijkant, maar de onderkant van mijn borsten was helemaal recht. Toen ik dat tijdens de telefonische controle aangaf, werd ik meteen gebeld door dr. Nijhuis. Het was heel plezierig hoe hij mij heeft gerustgesteld en uitleg heeft gegeven. Ik hoefde me geen zorgen te maken, dit was volstrekt normaal.

Mijn borsten zijn echt prachtig geworden
Daarin heeft hij gelijk gekregen. Ik ben van een cup G naar een kleine C gegaan en mijn borsten zijn echt prachtig geworden. Ze zijn nu zelfs nog mooier dan op de foto die tijdens de eindcontrole is gemaakt. Ik ben bekend met lelijk littekenweefsel, maar dit is echt schitterend gemaakt. Het herstel vond ik enorm meevallen. Ik ben de dag na de operatie al met de pijnstilling gestopt en heb op af en toe een steekje na geen pijn meer gehad. Dat verbaasde me wel. De beha die ik van de kliniek had gekregen was heel fijn, die draag ik nu zelfs nog wel eens.

De ingreep werd volledig vergoed
Ik heb nooit een probleem gehad met het formaat van mijn borsten, dat is nooit de reden voor de operatie geweest. Dat waren die nek- en schouderklachten en die zijn helemaal weg. Ik heb de ingreep ook volledig vergoed gekregen, want ik voldeed aan alle eisen. Maar nu ik deze borsten heb, voel ik me ook zekerder van mezelf. Ik heb andere kleding gekocht, mét decolleté. Ik kan sexy topjes dragen, zelfs zonder beha. Daar heb ik deze zomer volop van geprofiteerd!”

 

 

"Door mijn borsten had ik nek- en schouderklachten"

Bel 088 - 7785201