Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

Borstvergroting ervaring

Borstvergroting behandeld door Drs. Wiebren van den Berg

Van bijna geen borsten naar een volle cup: die wens hebben veel vrouwen. Plastisch chirurg Wiebren van den Berg liet opnieuw een wens in vervulling gaan.

Anoniem (24): “Ik had vroeger al niet echt borsten. Maar nadat ik op mijn twintigste zwanger raakte en mijn zoontje borstvoeding had gegeven, was er niks meer over. Ik vond het moeilijk om met mijn zoontje te gaan zwemmen, ik schaamde me er echt voor. De schoonzus van een vriendin had haar borsten laten vergroten en zij was heel tevreden. Toen ik erachter kwam dat het resultaat zó kon worden, wilde ik het ook.

Een meisje dat ik ken is bij Velthuis kliniek geopereerd en bij haar was het heel mooi geworden. Ik heb toen een afspraak gemaakt voor een eerste consult om te kijken hoe dat zou voelen. Tijdens dat eerste gesprek was ik direct op mijn gemak. Drs. Wiebren van den Berg begreep mijn wens heel goed. Hij was ook heel eerlijk, heeft me goed geobserveerd en hield rekening met wat erin kon. Mijn grootste eis was dat mijn nieuwe borsten echt groot zouden zijn. Hij adviseerde 330 cc omdat je dan geen randen zou zien. Dat leek me prima, maar vlak voor de operatie heb ik toch nog gebeld om te zeggen dat ik liever 350 cc wilde. En die heb ik ook gekregen.

Na de operatie heb ik helemaal geen pijn gehad, na een paar dagen stond ik alweer op het schoolplein om mijn zoontje op te halen. Het enige waar ik last van had was rugpijn omdat ik op mijn rug moest slapen. Na vier weken ging ik een nieuwe beha kopen zonder vulling, daar was ik heel blij mee. Ik hoef me nu niet meer te schamen als ik naakt ben of in bikini loop. En het is veel makkelijker om leuk truitje uit te zoeken.

Ik vind mijn borsten hartstikke mooi en de vorm is goed, maar achteraf heb ik spijt dat ik niet voor iets groter ben gegaan. Ik wil graag in de spiegel kijken en denken: ze zijn echt perfect. En dat zijn ze voor mij nog niet. Ik ben dus aan het sparen voor een tweede borstvergroting en volgende keer wil ik er meer dan 500 cc in. Ik ga zeker terug naar dokter Van den Berg. Hij heeft het echt mooi gedaan en ik vond hem superaardig. Je moet toch een beetje en klik hebben met de arts die je behandelt.”

"Ik hoef me nu niet meer te schamen als ik naakt ben of in bikini loop."

Bel 088 - 7785201