Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Anne

Borstvergroting behandeld door Dr. Marijke van den Elzen

Anne had brede schouders, maar nauwelijks borsten. Plastisch chirurg Marijke van den Elzen bracht haar lichaam prachtig in proporties.

Anne: “Ik doe aan fitness en train superhard voor mijn lichaam, maar je borsten kun je niet groter trainen. Ik had al weinig en door het sporten is het alleen maar nog minder geworden. Ik ben best groot van mezelf en heb brede schouders, het was gewoon niet in verhouding. Ik had al veel positieve verhalen gehoord over Velthuis kliniek. Niet de meest voordelige, maar ik denk: goedkoop is duurkoop. Toen ik de foto’s van borstvergrotingen op de website zag, wist ik: dit moet wel goed zijn.

Ze begreep mij direct
Ik heb een intake gehad bij dr. Marijke van den Elzen. Zij gaf advies op niveau. Ik hoefde niet veel uit te leggen, ze begreep direct wat ik bedoelde. Ik wilde ze niet nep, maar wel groot genoeg zodat ze zouden passen bij mijn lichaam. Dat snapte ze. Na de intake was ik meteen verkocht en hebben we de operatie ingepland.

Geen pijn gehad
De operatie vond ik wel spannend, ik was nog nooit eerder geopereerd. Het enige wat ik me kan herinneren is dat ik het infuus vervelend vond en toen ik wakker werd deed het een kwartiertje pijn. Daarna heb ik weinig last gehad. Ik kon meteen al mijn haren wassen en alles doen. Mijn borsten waren wel wat gevoelig maar ik heb geen pijn gehad. Ik ben een week na de ingreep alweer gaan werken, want ik had gewoon nergens last van. Iedereen zei dat ik wel zes weken plat zou liggen. Nou, dat was echt niet nodig. Ik heb er wel rekening mee gehouden en mijn rust genomen, maar platliggen was echt niet nodig, Het is me heel erg meegevallen.

Heel natuurlijk
De operatie is nu zes maanden geleden. Deze week had ik de laatste controle. De littekens zijn echt precies hoe ze horen, heel mooi en je ziet ze bijna niet zitten. Het volume is ook perfect. De implantaten zijn onder de spier gezet, zodat er geen ronde schijven op staan. Het ziet er heel natuurlijk uit en het zakt op den duur nog een beetje, dan is het helemaal perfect. Ik wilde graag dat mensen zouden twijfelen of mijn borsten echt of nep zijn, en dat is goed gelukt.

Ik ben er nooit onzeker over geweest, en toch voel ik me nu wel zelfverzekerder. Deze zomer kan ik voor de eerste keer een bikini aan en denken: ik mag er wezen. De hele ingreep heb ik als perfect ervaren. Het is zo goed gedaan en ik ben er zo blij mee.”

 

 

"Ik wilde graag dat mensen zouden twijfelen of mijn borsten echt of nep zijn."

Bel 088 - 7785201