Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De body sculpture van Sylvia

Buikwandcorrectie behandeld door Drs. Felicia Smits

Sylvia was altijd een slanke vrouw - tot de overgang haar figuur veranderde. Drs. Felicia Smits zorgde met een body sculpture voor een complete make-over.

Aangekomen tijdens de overgang
Sylvia: “Ik was vroeger altijd heel slank. Ik eet ook al sinds mijn 23e gezond: weinig suiker en koolhydraten, veel verse groente. En ik heb altijd gesport. Maar binnenkort word ik 60 en sinds de overgang was ik 12 kilo aangekomen. De hormonen hebben me zoveel parten gespeeld, vooral mijn buik vond ik storend. Ik kwam dus naar drs. Felicia Smits voor een buikwandcorrectie. Zij had veel begrip voor de situatie en dat was heel fijn. Ze zei ook: je kunt sporten wat je wilt of nog minder gaan eten, maar dat heeft geen zin. Het was zo’n verademing dat ze dat erkende.

Body sculpture: lichaam in balans
Een buikwandcorrectie zou geen probleem zijn, maar Felicia merkte op dat ik ook behoorlijke flanken had. Als ze daar liposuctie zou doen, zou dat een mooier totaalplaatje geven. Met het vet dat ze daar weg zou halen, kon ze vervolgens mijn borsten opvullen. Ik had al hele mooie borsten hoor, maar een beetje extra vulling zou voor een betere balans zorgen. Felicia noemt zo’n proces ‘body sculpture’. En het is ongelooflijk hoe mooi het is geworden. Echt, ik kan het iedereen aanraden.

Ongelooflijk hoe snel je herstelt
Alle ingrepen zijn in één keer uitgevoerd, de operatie heeft een kleine drie uur geduurd. Ik ben een nachtje gebleven en mocht de volgende dag naar huis. Toen heb ik drie vreselijke weken gehad. Ik ben altijd erg stoer en dacht: een weekje piepen en dan moet het wel over zijn. Maar dat heb ik onderschat. Vooral de buikwandcorrectie was heftig. Het was niet eens de pijn die vervelend was, maar dat je niet goed kunt lopen en slapen omdat je op je rug moet liggen. Ik dacht: mijn hemel, waar ben ik aan begonnen? Maar na vier weken heb ik alweer een beetje gewerkt en in de achtste week voelde ik: zo, hier is Syl weer. Achteraf is het ongelooflijk hoe snel je lichaam zich herstelt na zo’n zware operatie. Ik was natuurlijk wel in goede conditie, dat heeft zeker gescheeld.

Ik ben zó blij en trots
Er hangt wel een prijskaartje aan zo’n body sculpture, maar het is het dubbel en dwars waard geweest. Ik ben zó ontzettend blij en trots, iedereen mag naar me kijken! Ik heb mezelf altijd een mooie vrouw gevonden maar nu is het echt het neusje van de zalm. Mijn man zei: Syl, je loopt weer statig rechtop. Dat is heel erg leuk om te horen. Echt, ik ben nog nooit zo mooi geweest.”

"“Ik ben nog nooit zo mooi geweest.”"

Bel 088 - 7785201