Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Zó hoef je je verslapte huid niet langer te verstoppen…

06 / 12 / 2022

Heb je last van een verslapte huid in je gezicht, hals, decolleté, handen of bovenarmen? Dat kan erg storend zijn, juist ook in een seizoen waarin je er graag op z’n feestelijkst uitziet… Met de Profhilo behandeling pak je deze huidverslapping aan en wordt de huid daadwerkelijk hersteld en verjongd. Zodat jij weer helemaal kunt stralen in je favoriete party dress!

Ho ho… Profhilo?

Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hiermee stimuleer je de aanmaak van collageen (wat zorgt voor stevigheid) en elastine (wat zorgt voor rekbaarheid). Met als gevolg dat de huid weer stevig en gezond wordt in verschillende huidlagen. Dát is wat we bedoelen met Profhilo. Je kunt bij Velthuis kliniek kiezen uit verschillende Profhilo behandelingen, zoals een halskuur, een handverjongingskuur en een gecombineerde hals / decolleté behandeling.

Hoe verloopt een Profhilo behandeling?

Voorafgaand een Profhilo behandeling maken we foto’s voor in je medisch dossier. Bij de behandeling maken we gebruik van de zogenaamde BAP-techniek, die ervoor zorgt dat de Profhilo in de juiste verhoudingen over het behandelgebied wordt verdeeld. Deze strategische verdeling zorgt vervolgens voor een optimale verspreiding in de huid van het hele behandelgebied. Om een volledig gebied te behandelen, bijvoorbeeld je hele gezicht, hals, decolleté of bovenarm, heb je dus slechts een aantal injecties nodig.

Zomer én winter mooi

Voor het meest optimale resultaat wordt door onze cosmetisch artsen 2 ml Profhilo verdeeld over het te behandelen gebied. Dit wordt na de eerste keer eenmalig na vier weken herhaald om een extra boost te geven. We adviseren om de Profhilo behandeling hierna iedere zes maanden met 2 ml te herhalen. Zo blijft jouw huid zomer én winter mooi!

Benieuwd naar deze behandeling? Plan gerust eens een consult bij een van onze specialisten, zij helpen je graag verder!

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201