Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Profhilo behandeling; een natuurlijke skinbooster

25 / 05 / 2021

Profhilo is een nieuw type hyaluronzuur met unieke eigenschappen voor een natuurlijk anti-aging effect. De hele aanpak is erop gericht om veroudering op een natuurlijke manier aan te pakken. Profhilo hydrateert en verstevigt de huid, het stimuleert collageen en elastine en je houdt er een glow aan over. We noemen dit hele proces van binnenuit bioremodeling. Er zijn geen chemische verbindingen toegevoegd en we kunnen spreken van ultrapuur hyaluronzuur. Het risico op allergische reacties is daardoor zeer minimaal en dat maakt het een heel veilig middel.

Geen filler

Een ander voordeel is dat het geen volume toevoegt aan het gezicht, je gezicht verandert er dus niet door. Dit is voor veel mensen een hele fijne voorwaarde. Vergis je alleen niet, Profhilo is geen vervanger voor een filler. Fillers zijn vaak noodzakelijk om bepaalde tekenen van ouderdom tegen te gaan. Een skinbooster en een filler zijn verschillende producten en worden het liefst samen ingezet om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen.


De behandeling

Profhilo kent verschillende toepassingen. Het kan worden ingezet voor het gezicht, maar ook voor de hals, decolleté, handen en zelfs voor de huid van de bovenarmen. Profhilo wordt geïnjecteerd in de huid door middel van enkele oppervlakkige prikjes. Het product verspreidt zich daarna vanzelf over het gehele gebied dat wordt behandeld. De huid wordt op een hele gelijkmatige manier gehydrateerd. Na de behandeling is er sprake van weinig downtime, wat betekent dat je snel herstelt en eigenlijk meteen door kunt met je dagelijkse bezigheden. De behandeling wordt uitgevoerd in een serie van minimaal 2 behandelingen, met een tussentijd van 4 weken. Als er meer herstel gewenst is, kan er een extra behandeling na 6 maanden worden ingepland. Dit zorgt voor een nog beter resultaat.

De huidverbetering wordt na enkele weken tot maanden goed zichtbaar. Ik heb al veel mooie resultaten gezien en ben een echte Profhilo fan! Kun jij ook extra hydratatie en een goede glow gebruiken? Dan zou ik een behandeling met Profhilo zeker aanraden!

Wil jij meer weten over deze behandeling? Plan dan gerust eens een consult in bij een van onze cosmetisch artsen, wij helpen je graag verder!

Altijd volledig op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor info, acties en kortingen!

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201