Gratis consultafspraak injectables   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Injectable behandelingen voor mannen; moet kunnen!

Door Lizenka Adriaanse - 17 / 07 / 2018

Er fris en gezond uitzien willen we allemaal. Dit is niet alleen iets wat vrouwen belangrijk vinden, ook mannen zijn hier mee bezig. In onze maatschappij is er een toenemende focus op het uiterlijk, waardoor injectable behandelingen steeds populairder worden. Injectables zijn injectievloeistoffen die via een dunne naald in de huid worden gespoten, veelal gebruikt tegen het verouderen van de huid. De laatste jaren neemt het aantal mannen dat onze kliniek bezoekt voor een injectable behandeling toe. Wat voor effect hebben injectables bij mannen? En welke methode zorgt voor welk resultaat? Wij leggen het uit!

Waarom injectables voor mannen?

Een bezoek aan een injectable arts hoeft niet te betekenen dat je overdreven met je uiterlijk bezig bent of dat je de wens hebt om er als Brad Pitt uit te zien. De gedachte is juist dat stukje vermoeidheid uit je gezicht te halen of die strenge blik kwijt te raken. Er is niets vervelender dan steeds maar van mensen om je heen te horen; “wat zie je er moe uit” of “ben je boos?”. En dat terwijl je juist goed hebt geslapen, gezond eet en een goed humeur hebt. Veel mannen zijn bang dat ze door een injectable behandeling expressieloos worden. Deze angst is niet nodig bij onze kliniek. Bij Velthuis gaan we altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

De gedachte is juist dat stukje vermoeidheid uit je gezicht te halen of die strenge blik kwijt te raken. 

Wat zijn tijdelijke spierontspanners en waar zijn ze voor geschikt?

De meest gestelde vraag; wat doet een tijdelijke spierontspanner nou precies? Een tijdelijke spierontspanner werkt in op de spierbeweging en zorgt ervoor dat bepaalde spierbewegingen die gebruikt worden voor de mimiek niet of minder worden uitgevoerd. Door behandeling met een tijdelijke spierontspanner worden de lijnen in het gezicht die veroorzaakt worden door spierbewegingen zachter. Hierdoor zie je er weer fris en vaak wat minder ‘boos’ uit. Door de veelzijdigheid van een tijdelijke spierontspanner kan het op meer plekken gebruikt worden dan alleen in het gezicht. Zo wordt een tijdelijke spierontspanner bijvoorbeeld ook onder de oksels gebruikt om het transpireren te stoppen, waardoor de zweetproductie zo’n zes maanden geremd wordt. Daarnaast kan een tijdelijke spierontspanner ook knarsetanden verhelpen.

De werking van fillers

Niet alleen behandelingen met een tijdelijke spierontspanner zijn geschikt voor mannen, maar ook filler behandelingen kunnen een goede optie zijn. Fillers worden gebruikt om volume te herstellen en het gezicht meer contour te geven. Dit is op basis van hyaluronzuur, dat na een tijd weer wordt afgebroken door het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan het verstrakken van de kaaklijn, het opvullen van wangen die ingevallen zijn of het opvullen van diepe plooien rondom de mond. Fillers blijven afhankelijk van de plek waar ze geplaatst worden 9 maanden tot 1,5 jaar aanwezig. Het is tegenwoordig veel normaler om iets aan je uiterlijk te laten doen (mits het subtiel gebeurd). Waarom zou je wel veel sporten, diëten en de kapper plat lopen, maar geen injectable behandeling ondergaan?

Dus mannen, ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een injectable behandeling bij jou? Boek dan gerust eens een consult bij een van onze cosmetisch artsen.
Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201