Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

De verschillende esthetische doelen van injectables

10 / 10 / 2018

Injectable behandelingen zijn momenteel hot and happening. Veel Nederlanders vinden het een interessant onderwerp en een aantal heeft ook wel eens een behandeling met injectables ondergaan. Maar waarom zou je voor een injectable behandeling kiezen? Voor welke doeleinden zijn injectables geschikt? Ik leg je graag verschillende redenen uit om te kiezen voor injectables!

Elegant ouder met ‘positive ageing’

De meeste mensen die ik behandel, doen dit om het verouderingsproces af te remmen. Want wie wil nu niet een beetje elegant ouder worden? ‘Positive ageing’ is de nieuwste trend: de beste versie van jezelf op iedere leeftijd. Het verouderingsproces gaat namelijk gepaard met volumeverlies en afname van de huidkwaliteit. Geen sport of dieet kan dit voorkomen. En laten dit nu net zaken zijn die met behulp van injectables positief beïnvloed kunnen worden. Rimpelloos is daarentegen uit de mode en tegenwoordig bijna nooit meer een einddoel.

Vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet

Daarnaast zie ik veel mensen met een getekend gezicht door ziekte of een heftige levensgebeurtenis. Zij gebruiken injectables om een streep te zetten onder het verleden en weer fris en vol (zelf)vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Alles in verhouding met injectables

Verder worden injectables veelvuldig ingezet om een disproportioneel deel van het gezicht meer in verhouding te brengen. Vaak zijn dit mensen die veel nagestaard of gepest worden. Voorbeelden hiervan zijn: tandvleeslach, smalle lippen, asymmetrische neus of terugstaande kin.

Nadruk op de juiste plekken

Tot slot krijg ik vaak de vraag of ik iemand vrouwelijker (open blik, minder vierkant/ovaler gezicht, sprekendere mond) of mannelijker (meestal meer definitie van kin- en kaaklijn) kan maken.

Natuurlijk ouder worden

In ervaren handen kun je met minimale hoeveelheden injectables heel natuurlijk ouder worden. Ook met CO2 laserbehandelingen kan ik iemands huidstructuur enorm verbeteren. Denk hierbij aan littekens, pigmentvlekken door de zon of een huidinfectie, zonbeschadigde huid en voorstadia van huidkanker (actinische keratose).

Een niet-behandelde, natuurlijke look behouden is de kunst en uitdaging van de bekwame cosmetisch arts. Dit kunstje klaar ik meestal niet alleen. Vaak roep ik de hulp in van collega huidtherapeuten en plastisch chirurgen om het beste plan op maat voor mijn cliënten te maken. Als we onze krachten bundelen, bereiken we namelijk meer dan alleen!

Heb jij ook een reden om te kiezen voor injectables?  Plan dan gerust eens een consult in bij een van onze cosmetisch artsen. Wij zoeken graag de juiste behandeling bij jouw persoonlijke doel.  
Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201