Help ons je ervaring te verbeteren! Laat weten hoe je bij ons bent terechtgekomen   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Fillers en Profhilo: een perfecte combinatie

09 / 07 / 2023

De combinatie fillers en Profhilo is als appeltaart en slagroom. Prima als je ze apart hebt, maar nóg beter met elkaar! Cosmetisch arts Lylian Logtenberg legt uit hoe deze twee behandelingen elkaar prachtig aanvullen en versterken.

Profhilo is populair

Profhilo is dé huidverbeterende behandeling van het moment. In de kliniek zien we de vraag naar Profhilo enorm stijgen. Mensen horen erover via iemand anders, lezen erover of zien het ergens voorbijkomen. Dat Profhilo zo populair is, vind ik niet zo gek. Het is een laagdrempelige behandeling die echt mooie resultaten geeft.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een behandeling die echt bedoeld is voor het verbeteren van je huid. Hoewel de vloeistof in je huid geïnjecteerd wordt, noemen we dit geen filler. Het ‘vult’ je huid namelijk niet, maar verbetert zichtbaar de huidstructuur en verstevigt de huid. Profhilo is dus een huidverbeterende behandeling met een anti-aging effect.

Zowel Profhilo als fillers zijn gemaakt op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in je huid voorkomt. Maar de samenstelling is net even anders waardoor fillers langere tijd blijven zitten en Profhilo eerder afbreekt. Omdat Profhilo geen filler is (en dus geen volume toevoegt aan je gezicht) kan het een goed alternatief zijn als je fillers toch wat spannend vindt. En wil je veroudering op een natuurlijke manier aanpakken en een stevige, fris uitziende huid terug? Dan is Profhilo perfect voor jou.


Hoe werkt Profhilo?

Het ultrapure hyaluronzuur van Profhilo stimuleert de huid om zichzelf te vernieuwen en verbeteren. De aanmaak van collageen wordt weer ’aangezet’, waardoor je huid steviger wordt. Profhilo zorgt daarnaast voor extra hydratatie, verbetert de elasticiteit van de huid en verzacht fijne lijntjes. De huid neemt de werking van het product over, een natuurlijk proces dat we ook wel ‘bioremodeling’ noemen. Het product zelf breekt na enkele weken af waardoor we niet of nauwelijks reacties of bijwerkingen zien.

Zo werken fillers en Profhilo samen

De combinatie van Profhilo met fillers is fantastisch omdat je met fillers het volume herstelt en met Profhilo de huid verbetert. Een filler is een vulmiddel waarmee je – als je het op de juiste plaatsen injecteert – het gezicht kunt liften. Meestal starten we met fillers omdat volumeverlies vaak het grootste probleem is. Fillers kunnen plooien verzachten, grovere lijnen verminderen en de contouren van het gezicht verbeteren. Fillers geven dus volume terug, maar ze doen weinig met de kwaliteit van de huid zelf. Dan komt Profhilo in zicht. Daarmee krijgt de huid zelf een extra boost en een mooie glow. Door Profhilo te gebruiken kunnen we dus het eindresultaat van een fillerbehandeling optimaliseren.


Combineren voor een mooier resultaat

Profhilo kan overigens niet alleen voor het gezicht gebruikt worden. Dit product werkt ook goed voor de verbetering van de huid in de hals en het decolleté en op de handen. Het is een behandeling die je meerdere keren moet herhalen, afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt zo’n 2 tot 3 keer. Ook bij fillers zijn er vaak 1 tot 3 behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid die gebruikt wordt.
Kortom: Profhilo en fillers kunnen los van elkaar gebruikt worden, maar de combinatie van beide producten is vaak de beste optie omdat je daarmee zowel het volumeverlies als de huidkwaliteit aanpakt. Deze mooie combi leidt tot een nog mooier resultaat!

Meer weten over Profhilo of fillers? Plan dan gerust eens een afspraak bij een van onze cosmetisch artsen. Zij helpen je graag verder! 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201