Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De voorhoofdslift van Loes

Voorhoofdslift behandeld door Dr. Erik Jan Timmenga

Omdat haar wenkbrauwen laag hingen, had Loes de hele dag last van hoofdpijn. Met een voorhoofdslift loste dr. Erik Jan Timmenga dat probleem op.

Loes: “Toen ik naar de OK werd gereden, zei de verpleegkundige: maak je geen zorgen, we gaan je mooier maken. Maar daar kwam ik niet voor. Het ging mij niet om het mooi, maar omdat ik van die eeuwige hoofdpijn af wilde. Dat maakte van mij wel een ander soort patiënt.

Laaghangende wenkbrauwen
Ik had al langere tijd last van hoofdpijn omdat mijn wenkbrauwen heel laag hingen. Ik trok ze dus constant omhoog. Het is alsof je de hele dag tegen de zon inkijkt en kramp krijgt van het knijpen. De hoofdpijn ging alleen weg als ik ging liggen met mijn ogen dicht. Door dat optrekken van mijn wenkbrauwen had ik ook flinke rimpels in mijn voorhoofd. Ik dacht: misschien moet ik mijn wenkbrauwen laten liften. Maar toen ik bij dr. Erik Jan Timmenga kwam, zei hij: ik kan beter je voorhoofd liften. Dan gaan je wenkbrauwen mee en ben je ook van die rimpels af. 

Alles is top gegaan
Over de operatie door Erik Jan ben ik heel tevreden. Maar ik wilde daarna wel graag zo snel mogelijk naar huis. Je ligt na de operatie met meerdere mensen op een zaal. Iedereen kwam voor een mooimaak-operatie, dat vond ik lastig. In principe zou je in een gezond lichaam niet moeten snijden vind ik. Voor mij waren aparte kamertjes of schotjes wel fijn geweest.

Geen hoofdpijn meer
Verder is alles top gegaan. Na de operatie was de hoofdpijn meteen weg. Wel ben ik bont en blauw geweest. Het resultaat is heel natuurlijk geworden. Ik heb nu een veel frissere blik en kijk niet meer zo boos. Maar waar ik écht heel blij mee ben, is dat ik geen hoofdpijn meer heb.”

"Ik ben zo blij dat ik nu geen hoofdpijn meer heb. "

Bel 088 - 7785201