Help ons je ervaring te verbeteren! Laat weten hoe je bij ons bent terechtgekomen   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De ooglidcorrectie en wenkbrauwlift van Sylvia

Wenkbrauwlift behandeld door

Sylvia had veel last van hoofdpijn. Haar ooglidcorrectie en wenkbrauwlift werden vergoed door de zorgverzekering.

Sylvia (49): “Ik was al jaren een hoofdpijnpatiënt. Ik ben moeder van een gehandicapte zoon en de zorg is de laatste jaren heel intensief geweest. De vermoeidheid was aan mijn ogen te zien: mijn oogleden gingen hangen en ook mijn voorhoofd was gezakt. Dat leverde stevige hoofdpijn op. De huisarts kon niet veel voor me doen en stuurde me door naar een chirurg. In het ziekenhuis werd snel vastgesteld dat de hoofdpijn door mijn omlaag gezakte voorhoofd kwam. Volgens de normen van de zorgverzekering kwam ik in aanmerking voor een vergoeding van een ooglidcorrectie en een wenkbrauwlift.

Ik heb de ingreep niet meteen laten doen en ben pas later naar Velthuis kliniek gegaan. Inmiddels waren de regels van de zorgverzekering strenger geworden: eerst mocht de oogkier 0,9 millimeter zijn, nu vergoeden ze pas bij 0,7 millimeter. Bart Stubenitsky stelde voor om te vragen of de machtiging van het ziekenhuis omgezet kon worden naar Velthuis kliniek, want volgens hem kwam ik zeker in aanmerking. Zonder problemen is alles geregeld.

Op 5 mei ben ik geopereerd. Ik ben een relaxed type, ik zag er niet echt tegenop. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en het personeel straalt uit dat je je geen zorgen hoeft te maken. Ik heb het dus gewoon op me af laten komen. Bart kwam voor de ingreep nog even bij me kijken om te vertellen wat hij ging doen en om alles af te tekenen. De ingreep is onder narcose gebeurd en om vijf uur stond ik weer buiten. Het ging allemaal heel vlot.

Mijn man had een week vrij genomen, dus ik hoefde zelf thuis niets te doen. Ik heb er weinig last van gehad, alleen de vier krammetjes in mijn voorhoofd voelde ik zitten. Na een week zag ik de blauwe plekken langzaam zakken en na twee weken was ik alweer toonbaar en ben ik weer gaan werken.

Mijn hoofdpijn is nu helemaal verdwenen, maar een open blik is echt het wonderwoord. Het is net of je ogen meer lucht krijgen, de druk op mijn oogleden is eindelijk weg. Tien jaar geleden heb ik mijn wenkbrauwen laten bijtekenen met permanente make-up. Dat lijntje heeft altijd hoog gezeten, hoger dan mijn wenkbrauwen. Nu pas snap ik waarom ze dat gedaan hebben: mijn wenkbrauwen staan nu eindelijk op de juiste plek.”

"Mijn hoofdpijn is nu helemaal verdwenen, maar een open blik is echt het wonderwoord"

Meer informatie over deze behandeling
Wenkbrauwlift

Voor een uitgeruste uitdrukking

Bel 088 - 7785201