Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De ooglidcorrectie van Aart

Ooglidcorrectie behandeld door Dr. Léon van Adrichem

Aart had eigenlijk nog nooit nagedacht over een ooglidcorrectie. Maar achteraf is hij aangenaam verrast door de verandering.

Aart (63): “Ik kan alle mannen in Nederland aanraden: als je last hebt van wallen, ga dan heel snel naar Velthuis kliniek want dat gaat echt je leven verbeteren. Zelf dacht ik altijd over cosmetische operaties: wat een kul allemaal. Maar als je oogleden half voor je ogen hangen waardoor je zicht belemmerd wordt en je wallen je een vermoeide uitstraling geven, dan maakt zo’n ingreep echt een wereld van verschil.

Toen ik me ging oriënteren op klinieken die ooglidcorrecties doen, kwam ik op de website van Velthuis kliniek. Vanaf het eerste moment dat ik contact had, was ik bijzonder verrast door de professionele aanpak. Dat geldt zowel voor de dames aan de balie als de behandelend specialist. Dr. Leon van Adrichem benaderde mij op een rustige, weloverwogen wijze. Hij liet duidelijk zien wat hij voor ogen had en hoe hij dat zou aanpakken. Tijdens de operatie vertelde hij ook steeds precies wat hij ging doen. Dat gaf mij heel veel vertrouwen.

Ik had verwacht dat ik behoorlijk wat last zou krijgen, maar ik heb helemaal geen pijnklachten gehad. Ik heb me wel helemaal gehouden aan de instructies met koelen, dat heeft mij denk ik voor pijn behoed. Het is alleen onhandig dat je ogen helemaal dichtgetaped zitten, je kunt maar door klein streepje kijken. Toen na een week de pleisters eraf mochten, zag ik gelijk dat het echt geholpen had.

We zijn nu drie maanden verder en ik ben uitermate tevreden over het resultaat. Ik zat toevallig laatst vakantiefoto’s te bekijken van voor de ingreep. Dan zie je jezelf staan met wallen onder je ogen, terwijl je al vier weken vakantie hebt gehad. Het verschil is echt groot. Ik kijk nu letterlijk met open ogen de wereld in en hoef geen moeite meer te doen om scherp te kunnen zien. Wel merk ik dat ik niet meer gewend ben aan fel zonlicht; zodra de zon schijnt moet ik een zonnebril opzetten. Maar dat heb ik er graag voor over.

Al met al is de ingreep me bijzonder goed bevallen. Zowel het voortraject en de informatievoorziening als de behandeling en de nacontrole: alles was prima geregeld.”

"Al met al is de ingreep me bijzonder goed bevallen"

Bel 088 - 7785201