Help ons je ervaring te verbeteren! Laat weten hoe je bij ons bent terechtgekomen   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De neuscorrectie van Sharonna

Neuscorrectie behandeld door Dr. Pim Godefroy

Sharonna wist: ik zou me mooier voelen zonder die bobbel op mijn neus. Plastisch chirurg Pim Godefroy liet haar wens in vervulling gaan.

Ik wilde een wipneusje
Sharonna (25): “De zijkant van mijn gezicht vond ik nooit mooi op foto’s staan. Ik had een bobbel op mijn neus en daar werd mijn gezicht minder lief van. Ik wist dat ik me veel mooier zou voelen als ik een wipneusje had. Op mijn achttiende ben ik naar een kliniek geweest om te informeren naar een neuscorrectie. De arts legde een potlood naast mijn neus en zei: dit moet er ongeveer gebeuren. Dat vond ik zo vaag. Ik dacht: voor al dat geld ga ik liever naar iemand die een 3D simulatie kan maken.

3D bij de intake
Ik wist dat Velthuis kliniek goed aangeschreven stond. Op de website vond ik voor- en na-foto’s die veel mooier waren dan die van de andere kliniek. Hier werkten hele gespecialiseerde artsen die ook een 3D bij de intake maakten. Daarom heb ik toen een consult bij Velthuis kliniek ingepland. Ik heb gevraagd naar een echte specialist in neuzen en kon bij dr. Pim Godefroy terecht. Als die intake goed zou voelen, wilde ik de operatie laten doen.

Neuscorrectie om de neus te verfijnen
Tijdens het eerste consult had ik mijn vriend meegenomen, Het voelde allemaal heel huiselijk en rustig, netjes maar niet klinisch. Het gesprek stelde mij gelijk gerust. De dokter luisterde goed naar mijn behoefte. Hij zei: je hebt geen gigantische neus maar ik snap dat je hem wilt verfijnen. Ik legde uit dat ik een wipneus wilde maar niet zoals Barbie. Hij stelde me gerust en zei dat hij voor een meer normale vorm zou gaan. Hij vroeg of ik ook de tip wilde laten doen? Daar twijfelde ik nog over. Hij heeft toen een foto gemaakt en die ter plekke aangepast. Zo kon ik zien wat het resultaat zonder en met tip zou zijn. Ik heb gekozen voor het laatste, dat was precies wat ik wilde.

Goed bereikbaar
Ik vond dr. Pim Godefroy heel chill. Hij is een echte kno-arts en hoort bij de top 5 in Nederland. Hij is ook goed bereikbaar via Instagram. Daar deelt hij veel voor- en na-foto’s maar je kunt hem ook vragen stellen. Zo wilde ik graag weten hoe het kan dat sommige mensen geen blauwe plekken hebben na een neusoperatie. Hij legde uit dat bij een gesloten neuscorrectie de neus niet helemaal opengeklapt hoeft te worden, en dat geeft minimale blauwe plekken. Ik vond het fijn dat de dokter zo goed bereikbaar was.

Nul pijn gehad
Op de dag van de operatie was ik heel rustig en relaxed. Toen ik moest wachten om naar de ok te gaan, dacht ik nog even: o jee, ik hoop dat mijn neus genoeg gewipt wordt. Maar de dokter kwam nog even naar me toe en hij wist nog precies wie ik was en wat we afgesproken hadden. Dat stelde me gerust. Het herstel had ik erger verwacht. Ik had me erop voorbereid dat ik een poosje niet door mijn neus zou kunnen ademen, maar dat ging wel. Door de bloedpropjes en het verbandje is dat wel wat moeilijker maar ik hoefde gelukkig geen tampons in mijn neus. Eigenlijk ging het allemaal heel goed, ik heb nul pijn gehad. Ook heb ik maar 1 klein blauw vlekje gehad. Na een week mocht het verband eraf en de dag erna begon ik bij mijn nieuwe baan. Niemand die het zag.

Geen onzekerheden meer
De zwelling neemt nog steeds iets af. Als ik foto’s bekijk van vlak na de operatie, dan zie je dat mijn neus smaller is geworden. De tip van mijn neus is nog een beetje hard, daar zit nog wat vocht in. Na een jaar moet alles volledig hersteld zijn, maar ik ben nu al superblij! Ik zou niet anders meer willen. Nu heb ik de lieve uitstraling die ik graag wilde. Ik ben blij dat ik deze keuze voor mezelf hebt gemaakt. Ik ben nu echt happy met mijn gezicht en heb geen onzekerheden meer.”

Je kunt het hele proces van Sharonna’s neuscorrectie, inclusief foto’s, bekijken op haar Instagram-account sharonna.elisa.

 

"Van die bobbel op mijn neus werd mijn gezicht minder lief."

Bel 088 - 7785201